Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Lavere en Kawasaki ZX6R

Riding en motorsykkel er mye moro, og for mange entusiaster, riding større og raskere sykler som de forbedre sine kjøreferdigheter legger til moroa. Dessverre er mange av de mer kraftige sykler har sittehøyde som gjør dem vanskelig (om ikke umulig) for personer med kortere inseam å trygt håndtere. Heldigvis, kan rytterne senke noen motorsykler nok at selv om rytteren kan ikke flat-fots sykkel, kan hun i det minste få en fot ned. Den Kawasaki ZX6R er en slik sykkel. Du trenger
Motorsykkel stå
Floor jack
Senke lenker
4 mm unbrakonøkkel
14 mm socket
17 mm socket
Wrench
Show Flere Instruksjoner
en

Sett sykkelen på stativet, og fjerne de nederste Fairings. De lavere fairings krever en 4 mm umbraconøkkel for å fjerne de seks festene som holder Fairings til den nedre delen på sykkelen.
2

Løsne mutrene som holder aksjen lenker. Ikke prøv å fjerne linker eller boltene som holder koblinger på plass ennå.
3

Plasser gulvet jack under sykkelens ramme og løft den forsiktig til du har fjernet spenningen på bakdemper. Ikke gå for langt, eller du vil løfte sykkelen ut av stativet (forårsaker den til å falle), men du trenger ikke å gå langt nok til at den bakre støtdemper har ingen belastning på den.
4

Fjern den øverste mutter og skyv bolten ut. Hvis bolten føles stram, senke jack litt og prøv igjen. Foreta små justeringer i høyden på kontakten til bolten vil gli ut uten at du må øve mye kraft på den. Når den øverste bolten kommer ut, skal den nederste bolt også komme ut ganske enkelt.
5

Installer senke lenker. Begynn med den øverste bolten. Sett mutteren på, men la det bare fingrene. Senk kontakten til sykkelen komprimerer nok slik at de nedre skruehullene på lenkene på linje med hullene på sykkelens svingarm pivot. Installer de nedre bolt og finger stramme som bolt også. Senk og ta ut kontakten, deretter stram mutterne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109915.html

Previous:
Next:

motorsykler