Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

CDI Motorsykkel Engine Specs

Motorsykler, gressklippere og fly bruker kapasitiv utladning tenninger. Motorsykler med CDI-motorene har elektronisk tenning genererer høy spenning for å drive en tennplugg i en kort periode. CDI teknologi erstatter punkt og kondensator systemet tidligere brukt av motorsykkel motorer. Mekanikere bruker CDI boksen for å bistå med sykkel reparasjon. Mekanikk
p Det er to typer CDI motorer. Motorsykler bruke en vekselstrøm CDI-motoren. Tenningen genererer strøm ved å samle dynamo energi. En CDI enhet består av ett utløse spiral, en kilde coil og en coilen sammen med en svart boks.
Strøm

spoler av en CDI motorsykkel motor forsterke spenningen 100-1. En kostnad på 250 volt som sendes via en CDI-motor modulen er forsterket til 25 000 volt når systemet spoler sende ut tiltalen. Avgiften er kraftig, men kortvarig, som varer 10 til 12 mikrosekunder.

Fordeler

CDI motorsykkel motorer krever minimalt vedlikehold på grunn av mangel på bevegelige deler . Når problemer blir oppdaget, mekanikk bruke et ohm meter for å måle effekt. Mekanikere oppgi CDI gir en mer nøyaktig metode for effekt enn den forrige punkt og kondensator motorsykkel tenning.
Vanskeligheter

CDI motorsykkel motorer har en begrenset gnist varighet . Noen motorsykkel modeller opplever en vanskelig kaldstart. Potensielle CDI motor problemer, forårsaket av intens varme fra motoren, kan føre til en motorsykkel motor å gripe og mislykkes. En mislykket CDI enheten er svært dyrt å erstatte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109834.html

Previous:
Next:

motorsykler