Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Soup opp en Moped

En moped er en mindre versjon av en motorsykkel og er ofte funnet på høyskoler. Du finner dem stilt opp i college parkeringsplasser eller bundet til forsiden av RV varebiler. Hvis du eier en moped som et billig alternativ til en motorsykkel, det finnes måter du kan suppe den opp. Motoren på en moped kan oppgraderes ettersom det vanligvis ikke gi en produksjon på mer enn 50 cc. Du trenger
Moped verktøy
Trykkluft
tennplugger
Gassbehandling væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk hastigheten din moped ved å ri den rundt i gjennomsnittlige forhold. Det betyr på en litt humpete vei og i moderat trafikk. Hvis det er ikke nå tett hastigheten sitert av produsenten, skal mopeden sjekkes for mulige feil.
2

Sjekk din forgasseren for oppsamling av smuss. Se på om dine tennplugger må byttes og sjekk på punkter av tenningen. Med tiden, disse punktene har en tendens til å slites ut. Noen av disse tre faktorene kan føre til din moped går tregere.
3

Se på eksosrøret. Hvis du finner ut at mye sot har samlet her, kan det være årsaken til at mopeden kjører sakte. Kontroller luftfilteret og sikre at det ikke er dynket i olje. Rengjør begge disse grundig.
4

kan oppgradere din bensinmotor med biodrivstoff versjon. Ta det med til en gass-fuel forhandler og har en spesialist undersøke den for å sjekke om den eksisterende motoren er kompatibel for biodrivstoff konvertering. Når rewiring er gjort, kan du selv kjøre deg sykkelen på vegetabilsk olje.
5

Invester i nyttig tilbehør som for eksempel større bærehåndtak, en lysere lys, et unikt lag med maling, last kurver og selv bedre dekk. En flaskeholder for sports-tilbøyelig vil også være en god idé.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106792.html

Previous:
Next:

motorsykler