Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en frontlys på en Yamaha PW80

Yamaha PW80 er en liten motorisert dirt bike designet for unge ryttere i alderen syv til 10 år. Dette er en flott forrett dirt bike for å få ungdommene som brukes til ridning. Dessverre har disse syklene ikke er utstyrt med en frontlys eller en belysning coil. Det er imidlertid mulig å kjøpe en frontlys montering og belysning coil og installere dem selv. Det finnes flere forskjellige frontlys forsamlinger på markedet som vil passe Yamaha PW80, og hver kommer med sine egne detaljerte ledningsnett instruksjoner. Du trenger
frontlys monteringssett
Intern eller ekstern belysning spole
Drill med bor
permanent markør
zip bånd
avbitertang
Needle-nese tang

Vis flere instruksjoner
Drill Montering
en

Kjøp en frontlys montering kit fra en auto deler butikken eller på nettet. Også kjøpe en intern eller ekstern belysning spiral siden Yamaha PW80 ikke kommer fabrikken utstyrt med en.
2

Hold frontlys forsamlingen mot fremre del av Yamaha PW80, rett under styret. Pass på at lyset er nivå. Bruk en permanent markør for å markere hvor du trenger å bore skruehull som vil holde den på plass og deretter sette frontlys til side.
3

Fest en borekrone som er en størrelse mindre enn skruer eller bolter som fulgte med frontlys forsamlingen. Bore hull i de avmerkede stedene, akkurat langt nok til å slå gjennom de ytre plast dekker.
4

Plasser frontlys forsamlingen så de bore hull matche opp med hull for skruer eller bolter. Hold frontlys på plass med den ene hånden.
5

Fest en skrutrekker eller socket borekronen til enden av boret. Stram frontlys montering skruer eller bolter til de er tett, men ikke stram dem for å unngå stripping skruehullene.
6

Legg ut koblingsskjema for frontlyset og følg instruksjonene nøye. Hver produsent har forskjellige ledningsnett retninger, men frontlys vil komme med et diagram og detaljerte instruksjoner slik at du kan riktig koble opp ledningene for frontlys. Dette vil innebære å feste intern eller ekstern belysning spolen under denne delen av prosedyren.
7

Bruk zip bånd for å feste ledningene til PW80. Pass på at det ikke er noen ekstra ledninger stikkende ut eller gni hvor som helst og sikre at silikon gummi kontakt støvler og kontakter er alle på plass.
Rubber Strap Montering
8

Følg trinn 1 ovenfra.
9

Monter frontlys til PW80 med gummi stropper som fulgte med frontlys monteringssett. Bare pakk eller strekke gummi stropper rundt styret eller gaffel rør, avhengig av hva som fungerer best for din frontlys forsamlingen.
10

Følg trinn 6 og 7 ovenfra.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108842.html

Previous:
Next:

motorsykler