Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en motorsykkel Tie Down System

Transport av en motorsykkel på en lastebil eller tilhenger uten riktig tie-downs kan være en farlig oppgave. Side stands og sentrum står er ute av stand til å støtte sykkelen under kjøring. Sykkelen kan velte, skade seg selv og bilen eller tilhengeren brukes til å bære det, sykkelen også kan falle ut av lasteplanet, risikerer større skade og ansvar for skade andre biler. Gjennomføre en tie-down system for å transportere motorsykkelen trygt. Du trenger:
Målebånd
Permanent markør
Drill
Drill bit satt
4 øyebolter
4 skiver
fire låsemuttere
Front hjulkile
4 myke kroker
4 skralle stropper
Vis flere instruksjoner
en

Mark plasseringen av front tie-down øyebolter på gulvet i lasteplanet ved hjelp av et målebånd og permanent markør. Merkene må være tre meter fra hverandre og nær fronten av lastebilen eller tilhenger.
2

Mål fra forkant av forhjulet på sykkelen tilbake til de ønskede knytte punkter på sykkel ramme. Overfør denne målingen til lasteplanet, som måler fra fronten av bilen eller tilhengeren seng. Merk av plasseringen av de bakre øyebolter på lasteplanet.
3

Place forhjulet chock i posisjon mot fronten av lasteplanet. Marker monteringshullene med permanent tusj.
4

Inspiser undersiden av lasteplanet å sikre at det er ingen ramme medlemmer, drivstoffrør, bremseslanger eller ledninger under ønsket øye bolt eller Hjulkile steder.
5

Bor klaringshullene gjennom sengen på merkene ved hjelp av en drill og litt. Installer øyet bolter, skiver og låsemuttere i sengen og stram dem.
6

Installer hjulkile med maskinvare som følger med sjokk.
7

Roll motorsykkelen på plass på sengen til forhjulet er inneholdt i den bremseklossen.
8

Pakk de myke kroker rundt de tre klemmer, eller styret, og bakrammen medlem.
9

Fest skralle stropper gjennom øynene i front myke kroker og de fremre øyebolter. Har en hjelper holde sykkelen oppreist og nivå, mens du like stramme ned foran skralle stropper inntil forhjulsoppheng bunner ut. Ikke fortsett å stramme skralle stropper etter at suspensjonen bottoms eller du kan skade forgaffel.
10

Fest skralle stropper gjennom øynene til de bakre myke kroker og bak øyebolter. Like stramme skralle stropper til bakhjulsopphenget er moderat komprimert. Ikke bunnen ut bakhjulsopphenget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111669.html

Previous:
Next:

motorsykler