Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Front Sprocket på en SV Rider

Suzukis SV-serie motorsykler ble drevet av enten en 645 eller en 996 cc V-twin motor som leverte semi-sport motorsykkel med et større spekter av dreiemoment enn sin sportslig inline- firesylindrede GSX-R fettere. Enten variant av SV var i stand til spennende high-performance ritt, men det kan også brukes som pålitelige pendlere eller light-duty touring biler. Som de fleste motorsykler, brukte SV en kjede-drevet system som støttet seg på en motor montert tannhjul for å slå bakhjulet. Tannhjulet kan byttes ut for å kompensere for slitasje, eller for å forbedre dreiemoment ved lavere turtall varierer. Prosedyren er den samme gjennom begge modeller og hele året serier. Du trenger
forhjul stativ eller chock
Tenger 8
, 10, 24 og 32 mm kontakter
Stikknøkkel
10 mm ratcheting skiftenøkkel
Breaker bar
10 mm boksen fastnøkkel
Flat skrutrekker
Semi-permanent gjengelåsing lim
Sprocket låseskive
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Monter motorsykkel på en forhjulet stativ eller chock å støtte den i oppreist, nivå posisjon. Shift opp sendingen i første gir. La motoren avkjøles i minst 30 minutter.
2

Fjern splinten fra slutten av bakakselen, som ligger foran aksel mutteren på venstre side av motorsykkelen med en tang . Løsne bakakselen mutter, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel.
3

Slå den bakre kjeden justeringsmutterne, som ligger på begge ender av svingarmen, mot klokken til kjedet er helt løsnet, ved hjelp av en 10 mm ratcheting skiftenøkkel eller en 10 mm pipe og en pipenøkkel.
4

Skru Shifter arm klype bolt, som ligger på bunnen av forsiden tannhjulsdekselet på venstre side av motor, ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Trekk Shifter armen vekk fra shifter akselen. Fjern den fremre tannhjulsdekselet, ved hjelp av en 8 mm-kontakten.
5

Løsne mutteren på forsiden av clutch kabel mekanisme, som ligger rett foran fronten tannhjulet, ved hjelp av en 10 mm box- ende skiftenøkkel. Fjern clutch mekanisme kabelen fra motoren, ved hjelp av en 10 mm boks-ende verktøy eller en 10 mm tilslutning. Trekk mekanismen bort fra sprocket, men ikke fjern det fra slutten av clutch kabelen.
6

Bøy låseskive sin metal-kategorien vekk fra siden av fremre tannhjulet ved hjelp av tuppen av en flat skrutrekker. Skru den fremre tannhjulet mutter, ved hjelp av en 32 mm pipe og en breaker bar. Løft kjettingen ut av tannhjulet, trekk deretter sprocket ut av overføring mellomaksel.
7

Coat overføring pinon gjengene med en semi-permanent gjengelåsingslapp lim. Ta frem en ny tannhjulet på overføring mellomaksel, etterfulgt av en ny låseskive. Skru sprocket mutteren på plass for hånd. Stram den fremre tannhjulet mutter til 105 fot-pounds, med en momentnøkkel. Bøy låseskive fane mot siden av tannhjulet ved hjelp av tuppen av en flat skrutrekker. Trekk kjedet over foran sprocket tenner.
8

Sett clutch kabel mekanismen på motoren. Stram mekanismen er bolter til 7,6 fot-pounds. Trekk clutchen kabelen gjennom enden av mekanismens utløserarm inntil kabelen er stram. Stramme mekanismen er låsemutter.
9

Sett frontdekselet tannhjulsdekselet på motoren. Stram skruene i dekslet til 7,6 fot-pounds. Skyv Shifter arm på Shifter skaftet, deretter skru klype bolt på plass.
10

Drei begge kjeden justeringsmutterne klokken til den nederste delen av kjeden har en rekkevidde på 0,08 til 1,2-tommers av bevegelse når den trykkes oppover. Stram den bakre aksel mutter til 73,5 fot-pounds. Skyv en ny splint gjennom slutten av bakakselen, deretter bøye pin ben rundt akselen med en tang
11

Trekk clutch hendel inn til din føler motstand, noe som indikerer at eventuell slakk i kabelen har blitt tatt opp. Ideelt sett vil det være en 1/8-tommers gap mellom clutch hendel og spaken abbor. Juster slakk etter behov, med regulatoren på baksiden av spaken abbor.
12

Fjern forhjulet stå og senke motorsykkel på sin side stå.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111668.html

Previous:
Next:

motorsykler