Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Map en Power Commander

A Power Commander bruker et digitalt diagram kalles et kart for å finne ut hvor mye drivstoff som er levert av motorsykkelens innsprøytningssystem til enhver RPM og gass stilling. Selv om Power Commander kan være lastet med en rekke pre-laget kart som passer din motorsykkel inntak og eksos oppsett, lage et kart som passer best til din maskin og kjørestil kan gjøres med litt prøving og feiling. Ved hjelp av knappene på Power Commander overflateplate er en av de enkleste metodene for å lage et kart for motorsykkelen din, men regner med å gjøre flere endringer før du finner de riktige innstillingene. Du trenger
Socket eller unbrakonøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Ride motorsykkelen for å finne ut om det er noen flate flekker i akselerasjon eller nøling. Legg merke til den spesifikke RPM der disse problemområder oppstår.
2

Slå av motorsykkelen og få tilgang Power Commander ved å fjerne rytterens sete via setet utløsermekanismen. Unbolt setet med en Allen eller pipenøkkel.
3

Hold alle tre knappene på Power Commander overflateplate og starte motorsykkelen. Slipp knappene etter Power Commander LED søylediagram lyser helt da lyser bare sitt laveste bar.
4

Juster drivstoff innstillingene i lav (0 til 4000 RPM, mid (4500 til 9000 RPM) og toppen (9500 til 12.000 RPM) rekkevidde med Power Commander knapper. Den venstre knappen vil justere low range RPM, med mid og topp range RPM justeres med sentrum og riktige knappene, henholdsvis.
5

Trykk på knappen for ønsket turtallsområdet gang for å øke - berike - mengden drivstoff som brukes av en bar Hold knappen inne til lavere -. magert ut - hvor mye drivstoff ved en bar
<. br> 6

Fjern en flat flekk i akselerasjon ved berikende det berørte turtallsområde, presser Power Commander-knappen én gang for å gradvis øke mengden drivstoff levert. Forbedre nøling ved å lene ut det berørte turtallsområde, holde inne Power Commander-knappen å senke drivstoff mengden gradvis.
7

Stopp motoren til å gå ut av programmeringsmodus.
8

Drive sykkelen igjen og legg merke til forskjellen i ytelse. Gjør justeringer som er nødvendig, helt til motorsykkelen akselererer jevnt uten merkbar nøling eller flate flekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108841.html

Previous:
Next:

motorsykler