Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Suzuki Sykling Spesifikasjoner

Suzuki startet produksjon motorsykler i 1951 . I løpet av 1950 , 1960 og mesteparten av 1970-tallet , Suzuki bare produsert motorsykler med to - takts motorer . De første motorsykler med fire- takts motorer produsert av Suzuki var GS400 og GS750 , introdusert i 1976 . Sport Bikes

Suzuki har lenge dominert en stor del av super sport sykkel sektor. Motorsykler som Hayabusa og GSXR er utformet som fullverdig sport sykler . Suzuki sport sykler bruke høy ytelse racing motordeler og full Aerodynamiske ytterkledning .
Dirt Bikes

Dirt sykler produsert av Suzuki har hatt suksess på motocross og Supercross spor , spesielt drivstoff -injisert RM - Z450 . En liste over berømte off -road Suzuki motorsykler omfatter også rekke enduro og dual- sport sykler som DR650 og DR- Z400 .

Cruisers og Touring Bikes
< p> en av cruisers produsert av Suzuki er Suzuki Boulevard , først introdusert i 2006 . Denne motorsykkelen har en to -sylindret motor som har sylindrene arrangert i en V -konfigurasjon . En annen motorsykkel med en V -twin motoren er Suzuki V -Strom 1000 , en sport touring motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110221.html

Previous:
Next:

motorsykler