Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en Chin Strap på en motorsykkel hjelm slik at den passer

Ny motorsykkel ryttere har mye informasjon å suge inn før de kan legge ut på veien. MC-hjelmer, og deres haken stropper, er bare en av mange ting som kan dukke opp mer komplisert enn det er. Selv med en perfekt tilpasset hjelm, en løs hakestropp - ofte forårsaket av de underlige D-formede ringer på den ene siden av stroppen - kan gjøre hjelmen føler at den ønsker å falle av til enhver tid. Lære å bruke metall D-ringer for å justere og sikre hakestroppen vil hjelpe hjelmen passer ordentlig. Instruksjoner
en

Sett hjelmen opp ned på fanget med haken stropper vendt mot deg.
2

Ta haken stropper sammen, kjører lengre stroppen gjennom pair av metall D-ringene på den motsatte stroppen. Trekk i stroppen så stramt som mulig.
3

Vend lang stropp over det første D-ring.
4

Før stroppen under og gjennom andre . D-ring
5

Trekk i stroppen for å stramme den mot D-ringer
6

Løft den andre D-ring -. ringen at stroppen går Under - å løsne hakestroppen. Trekk i stroppen off av den første D-ring, så ut fra bunnen av begge ringene, for å åpne haken stropper helt.
7

Practice stropping haken stropper med hjelmen på fanget til du føler deg komfortabel med prosessen. Sett hjelm på og øve sikring hakestroppen foran et speil før du kan sikre hakestroppen uten å se på det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107597.html

Previous:
Next:

motorsykler