Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Autotune Instruksjoner for Zipper ThunderMax

The Zipper ThunderMax Electric Control Module lar deg overvåke og kontrollere alle aspekter av motorsykkelen. Autotune enheter har også muligheten til å automatisk overvåke og endre drivstoff innstilling for hver enkelt sylinder. For å kunne bruke denne funksjonen må du først aktivere AutoTune funksjonen, som du kan gjøre ved å koble modulen til en PC via ECM-til-PC kommunikasjon kabelen som følger med enheten. Du trenger:
PC
ECM-til-PC kommunikasjonskabel
Vis flere instruksjoner
en

Plugg on-board diagnostikk slutten av ECM-til -PC kommunikasjon kabelen inn i diagnostikk porten på ThunderMax modulen. Koble USB-enden av kabelen inn i en av datamaskinens USB-porter.
2

Dobbeltklikk ThunderMax program ikonet for å starte programmet. Slå motorsykkelens tenningen på og flytte på "Run /Off" bryteren til kjørestilling. Ikke start motorsykkelen.
3

Klikk på "Link"-knappen i ThunderMax programvinduet. Programmet vil nå koble til ThunderMax ECM modulen, oppdage AutoTune modul og oksygen sensorer og aktivere Autotune innstillinger.
4

Klikk på Konfigurer-menyen og velg Closed Loop MODULE innstillinger. Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du har en AutoTune installert.
5

Plasser en hake ved siden av hver av de Close Loop Processing (Module) og Close Loop Processing (Map) alternativer. Klikk på "Close"-knappen for å lagre endringene. Autotune funksjonen vil automatisk bli aktivert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111730.html

Previous:
Next:

motorsykler