Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Front Sprocket på en Kawasaki 300R

The KLX300R er en 292 cc ensylindret off-road motorsykkel produsert av Kawasaki 1997-2007. Den KLX300R var ment for enduro-style off-road racing. som nødvendige maskiner for å ha off-road egenskapene til en dirt sykkel med noen veien pågående komponenter, inkludert en frontlys og en mer fleksibel fjæring oppsett. Siden motorsykkelen ble opprettet som en konkurransedyktig maskin, mange KLX300R eiere endre motorens fremre tannhjulet i favør av et mindre tannhjul for å øke dreiemomentet ved lave turtall. Prosessen er ganske enkelt på grunn av den lett-tilgjengelig sted på tannhjulet og Kawasakis bruk av snegl kjeden justerbar ved bakhjulet. Du trenger:
Tenger
Socket, 36 mm
Hylsnyckel
Socket, 10 mm
Eksterne snap ring tang
Aerosol deler rengjøring løsning
Shop håndkle
molybden-basert fett
Sprocket låseringen
Momentnøkkel
Ruler
Vis flere instruksjoner
en

Parker KLX300R på sin side stå og la motoren kjøle seg ned minimum 30 minutter.
2

Fjern splinten fra høyre ende av bakakselen ved hjelp av tang. Løsne bakakselen mutteren med en 36 mm pipe og en pipenøkkel. Roter kjeden justerbar på begge sider av svingarm frem for hånd for å løsne kjedet.
3

Fjern den fremre tannhjulsdekselet fra venstre side av motoren, nær venstre ramme rail , ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Fjern tannhjulet låseringen fra kanalen kuttet inn i enden av den utgående aksel overføring, ved hjelp av ytre sneppring tang. Løft kjedet av de tenner på tannhjulet, trekk tannhjulet ved utgående aksel.
4

Rengjør girkassen utgang kilesporene med en aerosol deler renhold løsning, tørk av med en klut. Coat overføring utgående aksel med molybden-basert fett.
5

Skyv den nye tannhjulet på overføring utgående aksel, da ligge kjedet over tannhjulstenner. Snap en ny låseringen inn i kanalen ved slutten av overføringen utgående aksel. Reinstallere tannhjulsdekselet på motoren, og stram skruene i dekslet til 7,6 fot-pounds med en momentnøkkel.
6

Roter kjeden justerbar på begge sider av svingarm bakover, så trekk til den bakre aksel mutter. Kontroller at begge justerbar er riktig justert med de tilsvarende sporene på begge sider av svingarmen.
7

Plasser en linjal mot toppen av svingarm og øvre strand av kjedet. Løft den midterste delen av kjeden og måle avstanden kjedet beveger seg ved hjelp av linjal. Ideelt sett skal kjedet bevege seg mellom 2,15 til 2,55 inches. Jevnt rotere begge kjeden justerbar - enten forover for å løsne kjede eller bakover for å stramme kjedet, hvis kjeden slakk målingen er ikke innenfor 2.15-til 2.55-tommers spesifikasjonen
8

Stram den bakre. aksel mutter til 72 fot-pounds. Press en låsesplint inn i hullet på spissen av den bakre aksel. Bøye splinten ben opp og rundt splinten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111731.html

Previous:
Next:

motorsykler