Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter jeg en Yamaha 2005 WR 450 Starter?

Yamahas WR 450 tilbyr en sann dual-sport erfaring, slik at ryttere å ri både på asfalterte veier og skitt stier. Med dette i tankene, gir 450 WR, moderne bekvemmeligheter, for eksempel en elektrisk startmotor, eliminerer behovet for å kick-starte motorsykkelen til liv. Starteren motorer kan mislykkes over tid som motorens interne viklinger og børster sakte slites bort. Skifte en startmotoren er en grei, men tidkrevende oppgave som krever litt demontering av motoren. Ikke prøv å skifte ut startpakke med mindre du er sikker på at du kan fullføre jobben skikkelig. Du trenger:
Bike stå eller løfte
Hylsnyckel 10 |, 14 og 17 mm kontakter
bunnpanne
Butikk håndklær
Startmotor
10W40 motorolje

Vis flere instruksjoner
en

Løft motorsykkel av bakken med en sykkel stativ eller løft. Ved hjelp av en 14 mm-kontakten, ta ut oljepluggen fra bunnen av motoren. La oljen renne ned i en bunnpanne. Rengjør pluggen med en klut og sett den inn i motoren.
2

Finn startmotoren ledningsnett bly i fronten av motoren. Ved hjelp av en 10 mm-kontakten, skru av terminalen bolt fra starteren og dra ledningene fører bort. Følg stator og pickup spolen ledninger fra venstre veivhusdekselet til motorsykkelen ledningsnett. Trekk statoren og pickup spolen fra ledningsnettet.
3

Fjern venstre motor beskytter, ved hjelp av en 10 mm-kontakten for å fjerne boltene på toppen og bunnen av beskytteren. Fjern socket boltene fra omkretsen av venstre veivhusdekselet med en 10 mm-kontakten. Trekk venstre veivhuset dekke bort fra motoren og sett den til side.
4

Hold veivakselen er svinghjulet på plass med en stor remskiveverktøy og fjerne svinghjulet mutter med en 17 mm-kontakten. Bruk et svinghjul avtrekker for å fjerne svinghjulet fra veivakselen. Trekk kjeden av starteren clutch og løft av startmotoren clutch fra veivakselen. Trekk kjeden de midterste tannhjulet i veivhuset og fjern tannhjulet å avsløre startmotoren indre bolter.
5

Fjern startmotoren indre bolter med en 10 mm pipe og trekk startmotoren dekselet ut av veivhuset. Trekk startmotoren ut av veivhuset. Sett inn en ny startmotor inn i veivhuset og installere startmotoren dekselet. Stram de indre bolter med en 10 mm-kontakten.
6

Monter motoren i motsatt rekkefølge. Ta av oljepåfyllingslokket fra venstre veivhusdekselet og hell opp til 1,16 qts. av fersk 10W40 motorolje inn i motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107364.html

Previous:
Next:

motorsykler