Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en XR 100 Dirt Bike Street Legal

Hondas XR100 gir en stor effekt for en så liten dirt bike, noe som gjør det til en perfekt kandidat til å tilby en raskere alternativ til en moped eller scooter på veien. Standard veien pågående fare inkludert en fungerende horn, blinklys, lys og Department of Transportation (DOT)-godkjente gatedekk kan hjelpe deg å komme nærmere ridning på gaten. Imidlertid kan konvertere en XR100 for gatebruk ta mer fotarbeid enn bare installere deler. Et kall til ditt lokale Department of Motor Vehicles (DMV) kan hjelpe deg å avgjøre hva som kreves, mekanisk og lovlig, for å gjøre XR100 street-legal i ditt område. Du trenger
Dual sport elektrisk kit
Speil
Baffle
Magnetisk pickup speedometer
DOT-godkjent dual sport dekk
MSO skjema
Vis flere instruksjoner
en

Installer en dual sport kit, som består av en frontlys, hale og bremselys, blinklys og andre nødvendige elektriske komponenter, på dirt bike. Sørg for at alle lysene, signaler og horn fungerer ordentlig. Test den elektriske systemets ytelse evner. Slå på frontlys uten å starte motoren. Settets Batteriet må være i stand til å drive frontlys i minst 20 minutter.
2

Installer mer utstyr på dirt sykkel for å møte lokale trafikk koder og bestemmelser. Installer et speil på den ene eller begge sider av sykkelstyret. Installer en baffel inn i lyddemperen for å redusere eksos støy. Installer en ettermarkedet magnetisk pickup speedometer på gaffelen og hjulet. Erstatte lager knobby stil off-road dekk med dual sport dekk som er godkjent av DOT for veinettet.
3

Registrer dirt bike på ditt lokale DVM. Fullfør bilen påmeldingsskjema og presentere skitt sykkelens MSO (Produsentens Statement of Origin) form. Fullføre en Statement of Construction skjemaet hvis nødvendig. Har skitt sykkel inspisert, hvis det kreves av stat eller by. Betale registreringsavgift kreves og feste nummerskiltet til din dirt bike bakre støtfanger.
4

Søk om en motorsykkel eller scooter operatørens lisens hos din lokale DMV. Fullføre testene som kreves av DMV og betale de nødvendige avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107363.html

Previous:
Next:

motorsykler