Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2002 Yamaha V-stjerners 650 Classic Specs

Yamaha V-stjerners 650 Classic, kategorisert som en mellomvekt cruiser motorsykkel, adressert flere designelementer ryttere de fleste rytterne ser etter i et mellomstort cruiser sykkel, slik som styling, rider komfort, kjøreegenskaper, verdi og pålitelighet. Den vant "Cruiser of the Year" og "Best Value"-priser fra Motorcycle Cruiser Magazine i sitt første produksjonsår. Yamaha også produsert en "Custom" modell av V Star, som inneholdt vippet fendere og en kvikk suspensjon. Ytelse

En 40-kubikk-tommers, single-overhead-cam (SOHC) 70-graders V-Twin motor drevet V Star, som nådde en terminal hastighet på 69 km /h etter en 200-yard , 50-mph roll-on. Den hadde en 81-mm (3,2 tommer) diameter, en 63-mm (2,5 tommer) hjerneslag, en forskyvning av 649 cc og et drivstoff system med doble 28 mm (1,1 tommer) Mikuni downdraft-type forgassere. Den hadde et kompresjonsforhold på 9,0 til 1, en digital transistorisert spiral tenning (TCI) og et drivstoff kapasitet på 4,2 liter. En Balansert bidratt til å dempe motor vibrasjoner når du reiser under 75 km /h, selv om vibrasjoner forsterkes betydelig ved hastigheter over 75 mph.
Kontroll

V stjerne hadde en femtrinns overføring med en aksel endelige stasjonen, samt en syv-friksjon-lamellkobling. Dual 298-mm (11,7 tommer) plater består fronten bremsesystem, og en 200-mm (7,9 tommer) gitt bremsekraft i baksetet. Skjermet med børstet rustfritt stål dekker besto foran suspensjon av en teleskopisk gaffel med 5,5 inches av reiser. Koblingen-type bakhjulsoppheng besto av en forspenning justerbar enkelt støtdemper, som tillot 3,9 inches av reiser.
Dimensjoner

Classic hadde en samlet lengde av 96,5 inches, satte en bredde på 36,6 inches og en høyde på 43,5 inches, og setet 28 inches høy. Akselavstanden målt 64 inches, og sykkelen veide 505 pounds. Forhjulet hadde på seg en størrelse 130/90-16 dekk, og en 170/80-15 passer bak.
Tilleggsfunksjoner

The V star tilbudt flere fasiliteter og muligheter for økt ytelse, funksjonalitet og estetikk. Disse inkluderte to-i-to forkrommede eksosrør, som tillot for maksimal lav-og mid-range motoreffekt, et lite vedlikehold drivaksel og en forkrommet og polert motor. Det inneholdt en stor diameter stål ramme designet for en lav setehøyde og maksimal rytter benplass, full størrelse gulvbord, retro-stil styret og en wire-eikers forhjul. Sykkelen hadde kromdetaljer hele, deep-Valance foran og bakskjermene, en låsing hjelm holder og en drivstofftank montert speedometer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108487.html

Previous:
Next:

motorsykler