Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Load Test en motorsykkel batteri

Teste en motorsykkel batteri med et voltmeter er en ganske enkel oppgave som skal gi en grunnleggende bilde av batteriets helse. Dette statisk testing metoden kan bare fortelle deg så mye. Et lass test, som plasserer batteriet under en reell ridning scenario ved å ha makt trukket fra motorsykkelens lys og tenning systemer, vil gi deg en nøyaktig avlesning av tilstanden sin. Prosedyren er ikke mye mer komplisert enn en statisk test, men resultatene kan redusere problemer nedover veien. Du trenger
Stikknøkkel
multimeter
Automatisk batterilader
Vis flere instruksjoner
en

Åpne motorsykkelens batteri, enten ved unbolting sete med en pipenøkkel eller ved å trekke sidedekselet av motorsykkelens ramme.
2

La tenningen i "Off" posisjon og sett ditt multimeter for å lese en DC (Direct Current) spenning skala, med å sette hjulet på voltmeter ansikt.
3

Koble voltmeter røde sonde til batteriets positive og svarte proben på den negative terminalen. Vær oppmerksom på batteriets statiske spenningen på voltmeter. Lad opp batteriet med en automatisk batterilader hvis spenningen er under 12,1 volt DC.
4

Hold voltmeter sin sonder på plass på batteriets terminaler. Vri tenningsbryteren til "On" posisjon og ta notat av batteriets spenning. Bytt ut batteriet hvis spenningen er mindre enn 10 volt DC mens under en belastning.
5

Fjern voltmeter er prober og slå av tenningen. Installere setet eller sidedekselet på motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108488.html

Previous:
Next:

motorsykler