Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du Carb Slide i en XR 650 R

Aksjen Honda XR 650R dirt bike leveres med en 40 mm Keihin CV forgasser. Når du akselererer, trekker gassen sammenhengen et lysbilde inne i enheten, slik at luft kommer induct inn i forgasseren. Du kan fjerne dekselet under en gjenoppbygging eller når du rengjør venturi som huser raset. Det er nødvendig å først fjerne forgasseren ved å koble fra throttle linkage, drivstoff linje og luft-boksen, og unbolting carb fra inntaket manifold. Plasser Keihin forgasser på et bord eller arbeidsbenk for å fjerne raset. Du trenger
skrutrekker
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
en

Løsne og fjern skruene som fester den svarte CV cap til carb med en skrutrekker. Løft av lokket for hånd for å få tilgang til den indre enden av throttle-kobling arm.
2

Løsne og fjern skruen på den indre enden av throttle-link arm med skrutrekkeren. Trekk jet-nål kontakten på slutten av armen med nebbtang.
3

Løsne jet-pinne kontakten fra jet-pinne plate med tang. Identifisere den øvre enden av messing jet-nål stammen.
4

Grip den øvre enden av jet-nål stammen med tang. Dra rett opp for å fjerne jet nål og lysbildet fra Venturi. Skyv klemmen av nål-jet stammen for hånd for å koble lysbildet fra stammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111278.html

Previous:
Next:

motorsykler