Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan øke kraften på en Grizzly 600

Du har en rekke alternativer for å øke kraften på en Grizzy 600 quad. Hvis prisen er ikke en bekymring, får du den mest merkbare effekt gevinst ved å installere en 800 cc motor kit og en større Mikuni BST forgasseren med et høyt volum drivstoffpumpe. Muligens den minst kostbare alternativet er å legge en oktan booster når du fyller bensintanken. Men intern varme forårsaket av høy-oktan bensin kan skade motoren med fortsatt bruk. Midt mellom disse to alternativene er relativt rimelige endringer som øker hestekrefter med om lag 10 prosent uten å tappe budsjettet eller motorsykkelens motor. Du trenger:
Tuned eksos kit
Metric verktøy
Tennpluggnøkkel
EA10 tennplugg
0,37 tennplugg måler
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Tuned Eksos
en

Fjern aksjen eksosrøret og den vedlagte skjerf-katalysatorenhet fra motorsykkelen med metriske verktøy. Lagre header flens som bolter til motorens eksos manifold. Kast eksos pakning.
2

Skyv den lagrede header flensen på hodet pipe fra innstilt eksos kit. Monter header rør og lyddemperen og delvis stramme den medfølgende klemmen.
3

Plasser innstilt eksos der aksjen eksos ble fjernet. Roter lyddemperen slik monteringsbrakettene linje med festene på motorsykkelen. Sett boltene i braketter og fester for å holde lyddemperen på plass.
4

Roter hodet pipe til den ene siden av eksosmanifolden åpning og installere ny eksos pakning mot manifold. Rett inn header rør med manifold og fest header flensen til manifolden med de lagrede bolter.
5

Trekk til festeboltene på eksospotten parentes.
Spark Plug og forgasser
6

Fjern aksjen EA9 tennpluggen fra topplokket med en tennpluggnøkkel. Sett gapet på en varmere EA10 tennpluggen til 0,037 inches med en tennplugg måler. Installer varmere plugg i topplokket for økt gnist og mer effektiv forbrenning. Trekkes til med pluggen skiftenøkkel.
7

Start motorsykkel og la motoren varmes opp og tomgang ved driftstemperatur. Motoren må være varmet opp og tomgangskjøring å justere forgasseren for innstilt eksos og varmere tennplugg.
8

Identifiser drivstoff og luft blanding skruen på venstre side av forgasseren. Vri skruen mot høyre eller venstre med en skrutrekker som du lytter til tomgang på motoren.
9

Etablere et punkt der motoren går på tomgang på den raskeste hastigheten som du slår av drivstoff og luft blanding skrue i hver retning. Fortsett å skru skruen hver vei i små trinn til nettopp etablere et punkt der motoren går på tomgang den raskeste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111375.html

Previous:
Next:

motorsykler