Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik kontrollerer du Komprimering av en Yamaha 660 Raptor

Hvis Yamaha Raptor 660 har mistet en merkbar mengde strøm, kan det være lider et tap av kompresjon. Normalt, trekker stemplet inne din Raptor motor i en frisk tilførsel av luft og drivstoff, komprimere og klemme den i en høyt trykksatt ladning som blir antent av tennpluggen. Skal fungere riktig, må Raptor ha en komprimering press mellom 163-210 psi. Høyere enn normalt trykk er et tegn på en skadet eller slitt stempel. Likeledes kunne redusert kompresjonstrykk være forårsaket av en skadet stempelringer, ventil eller toppakning. Du trenger
Stikknøkkel
Spark plug socket
Compression måle
Vis flere instruksjoner
en

Start Raptor 660 og la den varmes opp til driftstemperatur. Dette tar normalt mellom tre til fem minutter om ATV går på tomgang på plass. Stopp motoren og slå av tenningen når din Raptor har varmet grundig.
2

Koble høyspenningsledning fra tennpluggen, som ligger på forsiden av motorens sylinder. Ta ut tennpluggen med en pipenøkkel og en Plugghetter.
3

Skru den gjengede enden av din komprimering måleren er slangen inn i flaskens tennplugg hullet. Trykk på utløserknappen på siden av din komprimering måler for å nullstille indikatoren nål til null.
4

Slå Raptor tenningsnøkkelen til "On" posisjon. Skyv gasshåndtaket forover for å åpne gasshåndtaket helt. Trykk og hold på startknappen for å slå av motoren over og bygge opp opp kompresjon i sylinderen. Slipp startknappen etter to til tre sekunder.
5

Vær oppmerksom på flaskens indre trykket indikert av din komprimering sporvidde. Hvis motorens kompresjon er over 210 psi eller under 163 psi, fjerne komprimering måle og sprute fem på seks dråper 10W40 motorolje i sylinderen. Installere kompresjon måle og ta en ny måling.
6

Skru av komprimering måleren fra motoren. Reinstallere tennpluggen med en Plugghetter og en pipenøkkel. Trykk på høyspenningsledning på plass over tennpluggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110258.html

Previous:
Next:

motorsykler