Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Harley Hard Saddlebags

Harley Davidson er et amerikansk ikon på motorsykler. Reiser på en motorsykkel er en helt annen verden enn i en bil eller bil hvor du har plass til å bære ting, men saddlebags er motorsykkelens svar på det. Installere et sett av Harley hardt avskallede saltasker er ikke en vanskelig prosess. De er en vanlig tilbehør, og kommer i en rekke stilarter, men har en standard installasjon som gjør det en god gjør-det-selv prosjekt for motorsykkel-entusiast. Du trenger
Harley Davidson hardt saltaske sett og hardware kit
Ratchet sett
Vis flere instruksjoner
en

Pakk salen bag sett og hardware kit og legge ut bitene. Sørg for at alt er der før du begynner jobben slik at du ikke blir avbrutt av manglende maskinvare er nødvendig for å fullføre installasjonen. Dette er en god tid til å lese gjennom instruksjonene til å bli kjent med noen spesifikke notater eller områder av bekymring.
2

Sjekk din motorsykkel for klarering ved å holde opp salen bag til fender hvor det vil være installert og gjør at eksos eller andre mekaniske områder ikke forstyrre med sin plassering. Hvis det er en hindring, er det lift kits eller avstandsstykker du kan kjøpe eller installere før du setter de saltasker på sykkelen for å gi tilstrekkelig klaring.
3

Rengjør fender bolt området til være sikker på at all smuss og skitt er fjernet. Dette vil unngå å skrape maling og gi deg en god ren arbeidsflate når du installerer poser.
4

Mount salen bag holder braketten hvis man er i hardware kit. Dette er en brakett er utformet for å feste og fjerne saltasker og hjelpe til med å fordele vekten. Nesten alle saltasker eller festebraketter er festet på pre-boret fabrikken bolt hull i dekselet.
5

Plasser begge boltene på plass. Legg noen gummi foringer, skiver eller avstandsstykker som kreves med settet. Fest saltaske til festeboltene og juster den slik at alt sitter som den skal. Stram boltene. Sjekk for god passform inne i salen bag og ut. Gjenta dette trinnet for det andre saltaske.
6

Prøvekjør motorsykkelen med den nye poser på plass og se etter eventuelle rubbing eller områder som ikke er sikret, deretter justere etter behov.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109001.html

Previous:
Next:

motorsykler