Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan flytte de bakre blinklys til License Plate på en Harley Davidson Softail

Harley-Davidson Softail eiere er alltid prøver å finne måter å rydde opp utseendet på sine motorsykler. En layback-style lisens plate brakett, som plasserer lisens plate på skrå rett over bakskjermen, kan låne litt ekstra wow faktor til noen Softail-modell. For å fullføre utseendet, mange av platen parentes er tilgjengelige på markedet gir festepunkter for de bakre blinklys. Flytte signalene fra sidene av bakskjermen til lisensen plate bracket er en grei prosjekt som du kan gjøre på mindre enn en time. Du trenger
Phillips skrutrekker
Binders
Stikknøkkel og stikkontakter
Layback lisens plate bracket
Vis flere instruksjoner
en

Skru av baklys linsen fra bakskjerm med en stjerneskrutrekker. Ta av objektivet og koble baklys kontakten fra baksiden av halen lyskasteren.
2

Trekk den bakre blinklys 'kontakter fra spade terminaler på toppen av halen lyskasteren. Det er to spor på slutten av blinklys 'kontakter. Stikk enden av en bøyd binders inn i sporet å frigjøre blinklys ledningsnett. Trekk ledningene ut av kontaktene.
3

Skru den bakre blinklys 'nøtter fra undersiden av bakre støtfanger, med en pipenøkkel. Trekk signaler og deres ledninger ut av bakskjermen.
4

Fjern aksjen lisens plate braketten fra bakskjerm med en pipenøkkel.
5

Sett turn signaler og deres ledninger inn i den nye lisensen plate brakettens ører. Stram Blinklysene nøtter med en pipenøkkel. Skyv blinklys 'ledningene gjennom hullet i midten på slutten av bakskjermen. Installer den nye lisensen plate brakett på bakskjermen. Stram braketten er bolter med en pipenøkkel.
6

Skyv blinklyset er ledningene gjennom den bakskjermen og inn i halen lyskasteren. Skyv endene av begge ledninger fra hver blinklyset i sine kontakter. Skyv kontaktene på spade terminaler på toppen av halen lyskasteren. Plugg baklys kontakten inn i halen lys bolig, så re-installere baklys objektivet med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110614.html

Previous:
Next:

motorsykler