Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker Jawa Mopeder

Produsert i det tidligere Tsjekkoslovakia og designet for å være lett å kontrollere, den første Jawa modell M 210 moped dukket opp i 1983 etter tidligere modell forsøk i 1970. Selv om produksjonen av Jawa mopeder endte i 1997, Jawa moped fans fortsette å nyte denne to-hjuling rundt om i verden. Din Jawa moped krever ikke vedlikehold erfaring. Hvis du har problemer med Jawa moped, kan feilsøking raskt hjelpe deg å finne løsningen, slik at du kan gå tilbake til ridning. Hvis du trenger deler, bli en Jawa klubb der medlemmene kan hjelpe deg å finne det du trenger raskere. Du trenger
Vanlig bensin
totaktsolje
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk for å være sikker du har drivstoff på tanken om Jawa moped motoren vil ikke starte. Bruk vanlig gass blandet med totaktsolje i forholdet 01:50. Også åpne bensinkranen, også kjent som drivstoff ventil ved å bytte den utvidede spaken til "On" posisjon. Finn bensinkranen ved tanken på moped ditt.
2

Vri bensinkranen spaken til "Off" posisjon hvis Jawa moped har en oversvømmet motor. Helt åpne gassen, så trø din moped, flytte den til motoren begynner å fyre. Vri bensinkranen spaken til "On" posisjon når motoren begynner å gå.
3

Rens hullet av en tett lyddemper med en trepinne hvis moped motor mister strømmen . Den lyddemper blir tilstoppet med sot, en opphopning av gass og olje. Finn lyddemper ved bakhjulet kjeden, på høyre side.
4

Pump opp dekkene riktig hvis din moped motor har dårlig akselerasjon eller hvis mopeden har problemer med å nå sin maksimale hastighet. Pump opp forhjulet med 28 pounds per kvadrattomme og den bakre dekk med 35 pounds per kvadrattomme.
5

Slå av motoren og kople motoren stasjonen hvis din moped går tom for drivstoff. Pedal din Jawa moped som en sykkel ved å trekke den drivende slepe bort fra motoren, rotere det 90 grader enten med eller mot klokken, deretter slippe den. Finn den drivende slepe på venstre side av dynamoen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109877.html

Previous:
Next:

motorsykler