Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire LED blinklys på en Harley

Med motorsykkel industrien etter en generell trend beveger seg bort fra bruk av glødepærer, er mange Harley-Davidson ryttere gjør bytte til LED (Light Emitting Diode)-teknologi for å belyse deres sykkelens baklys og blinklys. Gir lavt strømforbruk effektivitet, kan disse solid state lysene vare så lenge som 10 000 timer med kontinuerlig drift for å gjøre erstatte utbrente lyspærer en saga blott. Installasjon av en LED blinklys på Sportster, Softail, eller Touring motorsykkel er ganske enkelt forutsatt at du har et par små verktøy og en forståelse av grunnleggende elektriske ledninger. Du trenger
Skrutrekkere til LED blinklys klynger, Elektrisk springen kontakter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern plasten linsedekselet fra blinklys modul ved å skru festeboltene med en skrutrekker. Trekk linsedekselet av og bort fra blinklyset og sett den til side.
2

Finn boltene som fester indre blinklys forsamlingen til blinklys boliger. Fjern boltene med en skrutrekker og sett dem til side. Fjern lyspæren og trekk den indre forsamlingen fri fra huset.
3

Koble LED blinklys klynge til fabrikken blinklyset ledningsnett med elektriske krankoblinger. Plasser den første fabrikken ledningsnett føre inn en kanal av bunnen og den første LED signalets ledninger ført inn i den gjenværende kanal. Nær toppen av pluggen og låses på plass. Gjenta på det andre settet med ledning fører.
4

Place ledningene inn i blinklyset huset og sett den indre forsamlingen. Installere LED-klyngen over indre bolig og justere monteringshullene på klyngen med de tilsvarende hullene på indre boliger. Sett inn og stram montering boltss med en skrutrekker for å sikre hele forsamlingen til huset.
5

Bytt linsen dekker og sikre ved å stramme festeboltene med en skrutrekker.
6

Gjenta på eventuelle gjenværende blinklys og teste LED blinklys fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106727.html

Previous:
Next:

motorsykler