Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer bremseklosser for transport av en motorsykkel

Hjulklosser sikre forhjulet av en motorsykkel til en montering underlag som en trailer eller lastebil seng. De forhindrer forover og bakover rulle av motorsykkelen og side-til-side skjev. Ved bruk sammen med tie-downs eller stropper, bremseklosser gjør motorsyklister å hale sine motorsykler trygt til bestemmelsesstedet. Du trenger
Hjulkile med bunnplate, svingbare brakett, pivot bolter og monteringsutstyr
Drill
Wrench
Vis flere instruksjoner
Steps
1

Før du installerer bremseklossen, sørg motorsykkelen hjulet passer i hjulkile åpningen. Sørg for at underlaget (f.eks trailer, lastebil seng) støtter vekten av motorsykkelen og bremseklossen.
2

Rengjør underlaget og bremseklossen med varmt vann for å hindre korrosjon. Tørk underlaget og bremseklossen med en ren klut.
3

Bruk bunnen av bremseklossen som et bore-mal. Plasser hjulkile bunnplaten i ønsket plassering for motorsykkelens forhjul. Face hjulkile åpning i retning av det bakre hjulet. Marker festepunktene med en penn. Fjern hjulkile bunnplaten.
4

Bor de merkede festepunkter. Fest bunnplaten og bremseklossen med festeanordningene. Stram alle festeanordninger.
5

Fest svingbare feste på plass med pivot bolter. Senk svingbare veggfestet for å holde forhjulet på motorsykkelen på plass innen den bremseklossen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106961.html

Previous:
Next:

motorsykler