Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre tennplugger på en 2006 Yamaha V stjerne 1100

Erstatte motorsykkelens tennplugger er en viktig del av å holde den kjørbar stand. I motsetning til lignende V-twin-drevne motorsykler, kompliserer Yamaha V-Star 1100 cruiser denne enkle oppgaven ved å skjule tennplugger. Mens de fleste V-stjerne eiere vil ansette sin lokale forhandler serviceavdeling å bytt tennplugger, vil en kunnskapsrike hjem mekaniker kunne gjøre jobben uten å bruke de kostnadene som ilegges av forhandler. Selv om jobben kan ta litt tid å fullføre, er det vel verdt å ha et par ekstra dollar. Du trenger
Torxnyckelsats
Socket sett og pipenøkkel
Container
Spark plug socket med forlengelse bar
to park plugger, NGK # BPR7ES
Show More Instruksjoner
en

Fjern rytterens sete og passasjerpute pad. Fjern bolten på baksiden av passasjer pad med en unbrakonøkkel og trekke puten mot baksiden av motorsykkelen før den spretter ut av festet på rytterens sete. Fjern de to boltene som fester rytterens sete braketten til rammen. Løft baksiden av setet oppover og trekke den tilbake for å løsne foran setet fra rammen.
2

Bruk en pipenøkkel, fjern de to skruene som fester bunnen av drivstofftanken til rammen. Løft bunnen av tanken av rammen litt og frakople drivstoffledninger. Tillate eventuelle gjenværende drivstoff til å renne ned i en beholder. Løft drivstofftanken høyere og trekk den bakover til tanken glipper ut av rammens gummidempere. Koble fra drivstofftanken ledningsnett og sette tanken til side.
3

Finn tennpluggen på toppen av motorens sylindre. Hvis nødvendig, følger den tykke svarte ledningen fra tennspolene under drivstofftanken er monteringsstedet til tennpluggene. Trekk tennspolen sin oppslagstavle hetten av tennpluggen. Ved hjelp av en Plugghetter og en forlengelse bar, fjerne tennpluggen. Sett inn en ny tennplugg i sylinderen og stram til tennpluggen sitter fast mot sylinderen. Sett på tenningen coil ledningen hetten på tennpluggen. Gjenta på den gjenværende sylinder og tennpluggen.
4

Koble drivstofftanken ledningsnett og skyver tanken på rammens gummidempere. Koble til drivstoff linjer og senke drivstofftanken på rammen. Sett de to bolter inn i drivstofftanken er braketter og stram med en pipenøkkel.
5

Sett tappene på forsiden av rytterens sete på fangsten tappene på rammen, under bunnen av drivstofftanken. Senk side av setet, på rammen. Fest setet ved å sette de to boltene i setets brakett og stramme med en unbrakonøkkel. Smekk passasjerpute puten i rytterens sete braketten. Sikre passasjeren puten ved å bolte den til bakskjerm med en unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106885.html

Previous:
Next:

motorsykler