Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Clutch Cable i en Evolution Sportster

The clutch kabel på en Harley-Davidson Evolution Sportster går fra hånd clutch hendel til den ytre primære, som ligger på nedre venstre side av motorsykkelen. Du utnytter clutch kabelen når du trekker på clutch spaken for å skifte gir. Erstatning er ikke vanlig, men til tider nødvendig. For eksempel vurdere erstatning hvis du opplever problemer med skiftende eller hvis clutch kabelen ikke engasjere overføring riktig. Du trenger
Standard skiftenøkkel satt
Torx skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Skyv gummi støvel på den øvre enden av clutch kabelen bort fra kabel adjuster. Hold kabelen adjuster med en skiftenøkkel mens løsne låsemutteren under gummistøvel med en annen nøkkel. Flytt kabelen adjuster mot jam nøtt å tillate spill i clutch håndtaket.
2

Flytt til den ytre primære av motorsykkelen. Fjern de fire skruene som holder clutch plate på plass med en Torx skiftenøkkel. Fjern fjæren rett bak clutch plate og justeringsskruen det omgir, for hånd.
3

Fjern justeringsskruen ved å vri den med klokken med en skiftenøkkel, slippe rampen og kopling mekanisme koblet til det. Fjern kabelenden for hånd ved å frigjøre den fra under den ytre rampe kroken. Drei kabelenden mot urviseren for å fullstendig fjerne enden av kabelen fra den ytre primære. Fjern o-ringen fra enden av kabelen montering.
4

Flytt til hånden clutch delen av clutch kabelen og fjern holdeklipsen og pivot pin, som ligger på undersiden av clutch spaken braketten. Fjern clutch hendel fra spaken braketten for hånd når du fjerner holdeklipsen og pivot pin
5

Fjern clutch kabelen pin -. Ligger i håndtaket - holde den øvre delen av clutch kabel på plass. Koble den øvre delen av clutch kabelen fra clutch hendel for hånd når clutch kabel pinnen er fjernet.
6

Flytt tilbake til den ytre primære av motorsykkel og installere o-ring på den nye kabel montering. Slå kabelen montering med klokken for å stramme den for hånd.
7

Sett kabelenden under rampen kroken. Stram justeringsskruen mot klokken med en skiftenøkkel til å stramme rampen og kopling mekanisme på plass.
8

Sett mutteren på plass over låsen plate med en skiftenøkkel. Reinstallere våren og erstatte justeringsskruen. Stram skruen med en skiftenøkkel.
9

Bytt clutch inspeksjon dekselet, og fest den på plass med fire skruer og en Torx skiftenøkkel.
10

Flytte til hånd clutch delen av motorsykkelen og installere ny clutch kabel øvre delen til håndtaket. Kabelen løper fra den ytre primære langs den venstre side av rammen til den hånd koblingsspak. Erstatte clutch kabelen pinnen inn i håndtaket. Installere clutch hendel på braketten, og pivot og låseringene til bunnen av clutch brakett for å feste clutch hendel.
11

Turn kabelen adjuster klokken bort fra låsemutteren til du eliminere alle men 1/8 tommer fri lek i kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110704.html

Previous:
Next:

motorsykler