Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Enkleste måten å fjerne Clear Coat Fra Aluminium felger på en Motocross Motorsykkel

De aluminiumsfelger som brukes av de fleste cross-type motorsykler er malt med et beskyttende lag med klar lakk for å beskytte hjulet mot elementene. Over tid vil klarlakk til slutt sprekke og skrell, noe som gir hjulet en ganske usunn utseende. Selv om du fjerner klarlakk fra hjulet vanligvis innebærer lange timer med sliping med ulike sandpapir gryn, noen ryttere har tid til å vie til oppgaven. En raskere løsning for å fjerne peeling klarlakk maling er tilgjengelig ved bruk av en aluminium-spesifikk malingsfjerner. Du trenger
Dirt sykkel stå
Pipenøkkel og stikkontakter
Allen skiftenøkler
Tire strykejern
Vann
Mild fett-cutting oppvaskmiddel
Firm svamp
Masking tape
papp eller plastfolie
Plastic skrapere
Medium-grit grytesvamp
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Place motorsykkelen på en dirt bike stå. Fjern hjulet fra motorsykkelen, med en pipenøkkel.
2

Fjern tannhjulet og bremse rotoren fra hjulet, ved hjelp av en stikkontakt eller unbrakonøkkel.
3 < p> Skru av ventilen stammen dekselet fra hjulet for hånd. Trykk nedover på ventilen med toppen av ventilstammen dekselet for å slippe ut luften i dekket. Fjern dekk og slange fra hjulet, ved hjelp av dekk strykejern.
4

Vask hjulet med vann og en mild, fett-cutting oppvaskmiddel. Skrubb hjulet med en fast svamp til å fjerne tunge rester innskudd fra hjulet er rim og eiker. La hjulet lufttørke helt.
5

Dekk begge sider av hjulet hub med maskeringstape. Dekk eikene med maskeringstape, hvis du vil bare være å fjerne klarlakk fra hjulet er rim.
6

Lay rattet på et stort stykke papp eller plastfolie. Pensle et jevnt lag av aluminium-safe malingsfjerner langs øvre ansiktet av hjulet, ved hjelp av en pensel. Vend hjulet igjen og strøk den gjenværende ansiktet av hjulet med aluminium-safe malingsfjerner, ved hjelp av en pensel. La malingsfjerner arbeidet i minst 15 minutter, eller som anvist av maling stripper påføringsanvisninger.
7

Skrap bort malingsfjerner og flassende klarlakk fra hjulet, ved hjelp av skrapen eller en middels grus scouring svamp. Skyll hjulet med et høyt trykk strøm av vann for å fjerne eventuelle gjenværende maling flak og stripper rester.
8

Påfør et andre strøk med maling stripper, dersom deler av klarlakken er fortsatt festet til hjulet. La stripper arbeidet for en annen 15 minutter, og deretter skrape og skyll hjulet.
9

Påfør en aluminium-poleringsmiddel på hjulet, med en klut butikk håndkle. Gni det sammensatte fast i en 4-tommers område, med sirkelbevegelser. Redusere trykket når butikken håndkle begynner å bli svart og aluminium hjul tar på en glossy utseende. Flytte til en annen 4-tommers området og gjenta til hele hjulet er blank.
10

monter dekk og slange på hjulet, ved hjelp av et par dekk strykejern. Blåses opp dekket gjennom hjulets ventil stammen, ved hjelp av en luftkompressor.
11

Sett tannhjulet og bremse rotoren på hjulet, ved hjelp av en stikkontakt eller unbrakonøkkel. Monter hjulet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111387.html

Previous:
Next:

motorsykler