Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge til Oil til en Horseshoe Tank

Horseshoe oljetanker blir vanligvis installert på myke eller harde-tail innrammede motorsykler med brede dekk. Formen på tanken følger sykkelens stil. Hesteskoen tank opererer på samme måte som enhver annen motorsykkel oljetank. Den eneste forskjellen er hesteskoform. Som med alle motorsykler, vil oljenivået få lavere over tid, og du må legge olje. Tilsette olje i en hestesko oljetank på motorsykkelen er en enkel jobb. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Stikknøkkel
Replacement oljefilter
Motorsykkel motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en dreneringspannen under oljetanken bunnpluggen for å fange oljen. Denne er plassert på bunnen av hesteskoen tank.
2

Fjern oljepåfyllingslokket fra toppen av hesteskoen tank plassert på toppen. Dette vil hjelpe oljen renne ut raskere.
3

Fjern pluggen fra bunnen av tanken ved hjelp av en passende pipenøkkel. La oljen helt renne ut av tanken.
4

Fjern oljefilteret dekselet og oljefilter fra motorsykkelen. Fordi ulike motorsykler variere i konstruksjon, ta kontakt med manuell for filteret plassering detaljer.
5

Installer en ny olje filter. Skift oljefilter dekselet. Bytt ut oljepluggen.
6

Fyll tanken med riktig olje til anbefalt oljemengde nivå. Rådfør deg med bruksanvisningen for detaljer. Sett på oljepåfyllingslokket.
7

Slå på motoren. Rus motoren opp en eller to ganger. Slå av motoren. Ta av oljepåfyllingslokket og kontroller oljenivået på cap-stick for å sikre at nivået er korrekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111388.html

Previous:
Next:

motorsykler