Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Oljetrykkmåler i en HD 1200 Custom

Oljen trykkmåler er en viktig del av instrumentering på HD 1200 skikk. En defekt olje mål som viser feilmålinger når oljenivået er kritisk eller olje pumpen ikke fungerer skikkelig kan føre til motorskade. Den beskjedne prisen på en ny måler og den relativt korte tiden det tar å installere det langt overstige alternativ for å erstatte en motor. Skaff en Harley-Davidson eller Original Equipment Manufacturer (OEM) reservedel og parkere motorsykkelen i arbeidsområdet for å installere en ny olje trykkmåler i din HD 1200 Custom. Du trenger
Oljetrykkmåler
Metric sekskantnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på støtten sin. Drei forhjulet helt til høyre.
2

Identifiser olje gauge og kontakten over forhjulet på undersiden av speedometer boliger. Trykk tappene på siden av kontakten for hånd og dra i olje gauge pluggen ut av kontakten på den viktigste ledningsnett.
3

Løsne og fjern skruene på siden av speedometeret dekselet med en beregning sekskantnøkkel. Lagre skruene. Løft dekselet av speedometer og sett det til side.
4

Løft oljemåler og den vedlagte ledningen ledningen og kontakten ut av speedometer plate.
5

Feed festet wire og kontakten ved bunnen av den nye olje-måleren via speedometer plate hvor den gamle måleren ble fjernet. Monter oljemåler på plass på forsiden av platen.
6

Reach over forhjulet og presse oljen gauge kontakten inn i kontakten på Hovedledningsnett der den gamle ledningen ble koblet fra.
7

Monter speedometer dekslet på speedometeret. Træ de lagrede skruene i dekslet for hånd. Stram skruene med det metriske sekskantnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111389.html

Previous:
Next:

motorsykler