Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en Norton Commando Boyer Ignition

British telt, Norton, produsert den nå klassiske Commando motorsykkel fra slutten av sekstitallet til slutten av syttitallet. Commandos brukt en inline tvilling fire-cyclinder fire-takts motor med en overliggende kamaksler. Motorene var 750s, bortsett fra de siste Commandos, som hvor 850S. Hyllet av samlere, er en oppgradering som ofte utføres en erstatning av Lucas tenningssystemet for en moderne Boyer elektronisk tenning. Du trenger
Standard (ikke-metrisk) skiftenøkler og stikkontakter
Standard skrutrekker
Phillips skrutrekker
Stroboscope (timing lys), Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Klargjør Commando for installasjon ved å gjøre tilgang. Koble fra drivstoffsystemet, ifølge Boyer web-instruksjoner. Steng av drivstoff petcock, og fjerne bensintanken og linjer. Koble både batteri fører for å redusere muligheten for elektrisk støt. Ta ut tenningsnøkkelen dekselet på siden av motoren
2

Fjern hele Lucas breaker montering, inkludert frakobling av to svarte ledninger -.. En med en gul stripe og en med en hvit stripe

3

Se på dynamoen mens du roterer veivakselen med kickstarter - eller å ha en hjelper gjør det. Stopp når dynamoen viser sveiv montering er 31 grader rotasjon før TDC, eller øvre dødpunkt mark.
4

Sett Boyer stator plate ved hjelp av eksisterende studs, slik at ledningene er på bunnen av platen og slik at magneten er i sentrum av den øverste timing hullet til statoren. Kontroller at statoren er halvveis mellom sine justering spor.
5

Koble to mannlige kontakter i tidspunkt dekselet til like-fargede ledninger på statoren plate. Følg disse ledningene opp, gjennom saken og opp rammen, til du finner to bullet-kontakter. Fjerne dem.
6

Fjern alle lavspent kontakten fra spolene. Ta ut den hvite og blå ledningen fra motstanden mellom spolene. Fjern den røde jordledningen på slutten av kondensatoren, og koble den til den positive terminalen på venstre coil.
7

Sett transistor boksen (elektronisk tenning) til terminalen på høyre coil. Fest den hvite og blå ledningen fra motstand til den hvite transistor boksen wire. Med elektrisk tape, tape av endene av alle originale ledninger og brette dem ut av veien, inn i tenningen boliger. Dobbeltsjekk alle nye tilkoblinger for passform.
8

Sett gasstanken og gassledninger, og fest ledningene til batteripolene. Start sykkel. Med en stroboscope, forsiktig justere stator plate, dobbelt-sjekke at tenningen er satt til 31 grader før øvre dødpunkt ved 5000 rpm. Sett på timing dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111390.html

Previous:
Next:

motorsykler