Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Starter Fra en 1998 Harley-Davidson FXSTC

Harley-Davison utstyrt de 1998 Softail Custom modeller med en japansk gjort Nippon-Denso typen forrett. En vanlig sak huser startmotor og solenoid, som hindrer utskifting av starteren eller magnetventil uavhengig av hverandre. Når energi, kobles solenoid starteren til batteriet spenning og samtidig utvider starteren aksel, eller jackshaft, i den primære stasjonen kjedekasse. Den pinjong på enden av den jackshaft går i inngrep med ringdrevet rundt omkretsen av clutch skallet, noe som roterer motoren gjennom det primære drivkomponentene. Du trenger
10 mm fastnøkkel
Oppsamlingspanne
Allen driver satt
Ratchet
Dental pick
Socket satt
Butikk filler
Foot-pound momentnøkkel
Tenger
pakning skrape
26 oz. av HD primære kjedekasse smøremiddel eller tilsvarende
New eksos pakning
Vis flere instruksjoner
en

Fjern terminalen bolt fra den negative batteripolen med en 10 mm fastnøkkel. Plasser batteriet negative kabelen der den ikke får kontakt med minuspolen.
2

Place en fangst fat under den primære kjedekasse bunnpluggen. Fjern tappepluggen og tappeplugg O-ringen med en skiftenøkkel. La den primære kjedekasse smøremiddel til avløp.
3

Løsne venstre side kjører bord bolter med en Allen driver og skralle og trekk stigbrettet av rammen.

4

Løsne de bakre sylinder eksos rør retainer nøtter og fjerne dem fra piggene med en skralle og socket. Fjern mutteren fra den T-bolten på baksiden av røret ved hjelp av en skrunøkkel. Trekk eksosrøret av motoren og legg det til side. Fjern det gamle eksos knuse pakningen fra eksos porten på baksiden sylinder med en tannlege hakke.
5

Løsne Shifter klype bolt på girspaken med en Allen driver og skralle. Dra girspaken og spacer off skiftet skaftet.
6

Løsne og fjern de primære kjedekasse skruer med en Allen driver og skralle. Trekk den primære kjedekasse dekselet fra motoren og legg det til side.
7

Lirk åpne låsen kategorien holder jackshaft bolt med en flat skrutrekker. Grab vil drevet med en ren butikk fille for å hindre den fra å rotere. Løsne jackshaft bolt med en skiftenøkkel og trekk bolten og låseskiven ut av jackshaft.
8

Fjern boltene fra krom end-cover med en skiftenøkkel. Trekk boltene og end-forsider fra starteren.
9

Løsne starteren festebolter med en Allen driver og skralle. Løft startapparatenheten fra motoren. Ta av starteren terminal mutteren med en fastnøkkel og dra startsolenoiden ledninger fra terminalen stud. Trekk i gjennom høyre side av kjøretøyet
10

Installer el-ledninger, skive og mutter på starteren tilkolbingsbolten og stram med en skiftenøkkel.
11

Trekk jackshaft kopling av starteren og legg enden av koblingen med beskyttelsesfordypning i den på jackshaft.
12

Installer startapparatenheten gjennom høyre side av motorsykkelen. Veilede jackshaft koblingen på starteren akselen og installere starteren festeboltene. Trekk til forrett festeboltene til 13-20 fot-pounds med en fot-pund momentnøkkel og socket.
13

Hold pinjong for å hindre den fra å slå og installere jackshaft bolten og låseskiven. Juster locator kategorien på låseskive med hullet i jackshaft. Trekk til jackshaft bolt til 7-9 fot-pounds med en fot-pund momentnøkkel og socket. Bøy låseskive fanen tilbake på plass med en tang. Sørg for at låseskiven kategorien tett passer det nærmeste flatt på jackshaft bolt.
14

Fjern det gamle primære kjedekasse pakning med en pakning skrape. Installere den nye primære kjedekasse pakning på kjøretøyet ved hjelp av lokalisering studs som en veiledning. Hold den primære kjedekasse dekselet på plass og installere kjedekasse skruene for hånd. Trekk til primære kjedekasse skruene til 9 til 10 fot-pounds med en fot-pund momentnøkkel og socket.
15

Fjern clutch inspeksjonsluke med en skralle og Allen driver. Legg kjedekasse olje til væskenivået er selv med bunnen av clutch inspeksjon hullet med sykkelen parkert på et plant underlag og holdt oppreist med en hjelper. Tørk eventuelle gjenværende olje fra clutch inspeksjonsluke og O-ring. Sett på dekselet, O-ring og inspeksjon skruene på den primære kjedekasse. Stram clutch inspeksjon skruene sikkert med en skralle og Allen driver.
16

Installer girspaken og spacer på skift aksel. Stram klype bolt sikkert med en skralle og Allen driver. Installer fotbrett og bolter på rammen. Trekk til festeboltene sikkert med en skralle og Allen driver.
17

Sett inn en ny eksos knuse pakning i eksos porten på baksiden sylinder. Plasser eksosrøret og skyv eksosrøret flens på stenderne. Monter og stram eksos nøtter til 12 fot-pounds med en fot-pund momentnøkkel og socket. Ikke over dreiemoment og forvrenge flensen. Monter og stram T-bolt mutteren inn i gummi isolasjon mount nær enden av røret.
18

Installer den negative batterikabelen på minuspolen. Monter og stram til pol bolten med en 10 mm fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111138.html

Previous:
Next:

motorsykler