Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Poler GSX-R Frame

The Suzuki GSX-R motorsykkelen ble først produsert i 1986. Motorsykkelen har en fire-sylindret motor og en aluminiumsramme. En modifikasjon som du kan gjøre på sykkel er å polere matt overflate av den opprinnelige rammen til en høy glans. Dette er ofte gjort for å forbedre det estetiske utseendet av motorsykkelen for show og for generelt vedlikehold. Polering rammen er en enkel prosess, men det kan være tidkrevende. Den enkleste måten å polere rammen er med sliping hjulet og varierende kornstørrelse sandpapir. Du trenger
Brass polish
1200-sandpapir
støvmaske
Øyevern
Håndholdt sliping hjulet
Flere kornstørrelse sandpapir, alt 120-1500
Buffing hjulet
Metal polering rogue
Vis flere instruksjoner
en

Hell litt messing polish over rammen av motorsykkelen. Gni polish i metallet med 1200 sandpapir for å gni bort eloksert belegg over aluminium på aluminiumsramme. Bruk sirkelbevegelser og gni hver seksjon for ca 2-5 minutter. Skyll rammen med vann når du er ferdig.
2

Sett på en støvmaske og vernebriller. Begynn med 120-korning papir på sliping hjulet. Sand hele overflaten av rammen med den 120-grit papir. Sand rammen med neste høyere grus av papir. Fortsett til sand rammen med hver påfølgende grus av papir før du sand den siste tiden med 1500-grus. Metallet skal begynne å skinne av den tiden du sand med 1500-grit papir.
3

Place litt polering rouge på rasping hjulet. Buff overflaten av motorsykkel rammen med polerskive helt til høy glans vises. Etter polering av metall, er det unødvendig for deg å legge noen ekstra pakninger over metall. Du kan buff metallet jevne mellomrom for å bringe glans tilbake til en høy glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110480.html

Previous:
Next:

motorsykler