Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Tips om Husqvarna Motorsykler

Husqvarna er et datterselskap av BMW som produserer off-road, spesialist motorsykler. Disse inkluderer motocross, enduro og supermotocross sykler. Selskapet er oppkalt etter sin hjemby Husqvarna, Sverige. Amatører læring motorsykkel ferdigheter eller opprettholde en motorsykkel vil dra nytte av ekstra tips til å forbedre sine ferdigheter når man kjører disse typer sykler. Gjenopprette en Husqvarna

Husqvarna har produsert motorsykler siden tidlig på 1900-tallet. Før du begynner å restaurere en eldre sykkel, utfører omfattende forskning og lese så mye informasjon som mulig om den modellen du har tenkt å gjenopprette. Deretter finne en eier av samme sykkel, og gå og se på sykkelen, slik at du har en anelse om hva sluttresultatet skal se ut. Ikke glem å rengjøre reservedeler og farge-match lakken.
Bike Maintainence

Forbered sykkelen din før du sykler, slik at det går greit, og til sin fulle potensial. For eksempel, vask luftfilteret. Men sørg for å la det tørke helt før du sitte på sykkelen. For å gjøre dette, slå av motoren på og la den gå til den er varmet opp. Et annet tips er å sørge for at du beskytte airbox fra skade, forårsaket av lyddemperen hodet dunker mot det. Bare isolere lyddemperen hodet med header wrap, og deretter dekke det i et tynt lag av aluminium.
Hold deg informert

Bli med Husqvarna samfunnet forum på sin nettside eller bli medlem av fanklubben på huskyclub.com. Ved å kontakte andre entusiaster kan du lære om de nyeste syklene, hvordan du endrer sykler, hvilke verktøy å bruke og kjøpe og selge dem lettere. Forstå motorsykkelen ved hjelp av disse ressursene vil forbedre ridning ytelse, pluss at du kan møte likesinnede individer til å rase mot. Du kan også delta på Off-Road School for å lære nye ferdigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109386.html

Previous:
Next:

motorsykler