Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta tiden på en 1997 Honda XR80R

Tenningen timing på 1997 Honda XR80R er ikke justerbar, men det bør sjekkes. Denne modellen har meningsløst, som på ingen breaker poeng, utladningstid tenning (CDI). En sjekk av tenning timing vil fortelle deg om det fungerer skikkelig. Hvis ikke, må du sjekke hver av de enkelte delene av tenningssystemet å bestemme hva som bør være fast eller erstattes. Disse instruksjonene er for å sjekke tenningen timing. Du trenger
Strobe timing lys
Portable turteller for ensylindret firetakts motorsykkel
Vis flere instruksjoner
en

Varm opp motoren på 1997 Honda , og deretter slå den av.
2

Fjern dynamo dekselet. Dette er dekselet på venstre side. Det står "Honda", og har et par diagonale spor i den. Vær forsiktig så du ikke river pakningen.
3

Koble timing lys. De fleste timing lysene har en klemme som går rundt tennpluggen og to ledninger som kobles til batteripolene for strøm. Hvis dette ikke fungerer, se lysene instruksjoner for hvordan du kobler den.
4

Koble turtelleren. For mange forskjellige bærbare turtellere eksisterer for å gi instruksjoner. Du blir nødt til å lese dine turtellere instruksjoner for tilkobling og bruk det.
5

Start motoren. Tomgangsturtallet skal være 1300 rpm. Pluss eller minus 100 rpm er fine. Hvis det er behov for justering, er den inaktiv skrue i midten området av forgasseren på høyre side, du kan ikke gå glipp av det
6

Rett timing lys på rotoren.. "F"-merket på rotoren skal være stilt opp med fast timing merke på motorpanseret, det er "V"-formet merke på casing over rotoren
7

Sakte heve motoren. hastigheten til 3300 rpm;. pluss eller minus 200 rpm
8

Rett timing lys i rotoren og fast taktmerket på motorpanseret. Denne gangen skal to korte vertikale linjer på rotoren justere med fast påslag på casing. En annen mark justerer denne gangen fordi høyere turtall har utløst en timing forhånd.
9

Se etter problemer med tenningssystemet hvis timingen ikke var riktig i trinn 6 eller Trinn 7. Du kan ikke justere timing. Hvis en eller begge av de tester som mislyktes, kontroller tennspolen, dynamo coil og pulsgeneratoren. Dessuten kan det være en dårlig CDI enhet, dårlig tennplugg ledning eller en løs elektrisk tilkobling.
10

Bytt dynamo dekselet med pakning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110737.html

Previous:
Next:

motorsykler