Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor Er Pilot Jet på en Yamaha TT-R110?

Yamahas TT-R110E var en entry-level off-road motorsykkel rettet direkte mot unge, spirende ryttere, fylle gapet mellom den bittelille PW-50 og Yamaha er desidert mer rase -fokusert YZ-klassen motocross-sykler. Mens TT-R110 gjorde sporten en kraftigere motor, hjulpet motorsykkelens lavere setehøyde og automatisk clutch en yngre rytter overgang til en større, raskere maskin. TT-R110 ble matet av en Mikuni VM16 forgasser som brukte en # 12,5 pilot jet og en # 95 main jet. I de fleste tilfeller er det lite behov for å få tilgang til motorsykkelens pilot jet. Imidlertid kan den lave holdbarhet dagens etanol-basert bensin lage tresko i jet, hindrer TT-R100 fra å starte eller opprettholde en inaktiv. Du trenger
Metric socket satt
Ratchet
Phillips skrutrekker
Tenger
Container
Flat-skrutrekker
forgasseren rengjøringsmiddel
Vann
Air kompressor med blåserør vedlegg
Momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner
Finne, flytter, rengjør og installere Pilot Jet
en

Park TT-R110 på støtten sin og la motoren kjølig å ta på. Vri bensinkranen - petcock -. Spaken, som ligger under venstre side av drivstofftank, til av-posisjon
2

Løsne skruene som fester sidedeksler til rammen rett under TT -R110 sete, ved hjelp av en stikkontakt og en skralle. Trekk sidedekslene bort for å frigjøre den monteringsboss på den nedre kant av dekslene på gummituter installert på rammen. Løft baksiden av setet opp og trekk det mot baksiden av motorsykkelen til den er ledig.
3

Fjern de to boltene som fester venstre liksvøpet til bensintanken, ved hjelp av en skralle . Fjern de to plast nagler fester likkledet, med en stjerneskrutrekker. Slå midten av klinke mot klokken til det spretter oppover, trekk deretter klinke ut for hånd. Ta av til høyre liksvøpet, med samme metode.
4

Følg ventilen slangen på toppen av tanklokket til sin monteringsbrakett langs høyre side av tanken. Trekke slangen ut av braketten. Hekte av gummi hold-ned stropp på bunnen av tanken. Fjern boltene på begge sider av tanken og ved hjelp av en skralle. Klem drivstoff slangeklemme nær petcock med tang, og dra slangen ut av petcock uttaket. Tørk opp eventuelt bensinsøl straks med en klut. Løft tanken ut av motorsykkelen. Forgasseren vil nå være synlig mellom motoren og luften boksen.
5

Trekk av av forgasser varmere fører, samt luftventilen slangen, fra toppen, venstre side av forgasseren . Løsne klemmen som fester luften boksen duct til forgasserinntaket, med en stjerneskrutrekker. Skru ut de to boltene som fester forgasseren til motoren, ved hjelp av en skralle. Trekk forgasseren vekk fra motoren og vri det litt å frigjøre den fra luften duct. Unngå å tippe forgasseren for langt til den ene siden for å hindre drivstoff lekker ut fra forgasseren.
6

Trekk forgasseren så langt ut fra venstre side av TT-R110 som mulig. Plasser en liten beholder direkte under bunnen av forgasseren - den flottørskål. Løsne skruen på undersiden av flottørskål, ved hjelp av en flat skrutrekker, og la resten av drivstoffet renne fra flottørskål. Skru den skruen godt. Skru ut de fire skruene som fester flottørskål til forgasseren, med en stjerneskrutrekker, og deretter fjerne flottørskål og pakningen
7

Se nederst i forgasseren, vil det være to jetfly:. En lengre messing stråle og en andre, mindre jet koblet til en annen messing tårnet. Jo lenger jet er pilot jet, mens de mindre jet er den viktigste jet. Skru av pilot jet, med en flat skrutrekker.
8

Bløtlegg pilot jet i en forgasser rengjøringsmiddel, skyll den grundig med ferskvann. Tømme ut eventuelle gjenværende hindringer eller vann, ved hjelp av komprimert luft gjennom et blåserør. Hold pilot jet opp til et sterkt lys, en svært liten, men klart, poenget med lys skal være synlig gjennom jet. Gjenta dette trinnet etter behov om dysen er fortsatt tett. Skru pilot jet inn i forgasseren før det er for hånd.
9

Sett flottørskål med en ny pakning, og stram deretter flottørskål skruene godt. Trykk foran forgasseren inn i luftboksen kanalsystem, og deretter stramme røret klemmen. Monter forgasseren på motoren og stram forgasserfeste bolter til 7,2 fot-pounds, med en momentnøkkel. Koble luftventilen slange og forgasser varmeapparat fører.
10

Nedre drivstofftanken på TT-R100 er ramme. Skyv drivstoff slangen på petcock uttaket, skyv slangeklemme på plass. Skru frem festeboltene på plass på begge sider av tanken, og stram boltene til 5,1 fot-pounds. Hekt hold-ned reimen til bunnen av drivstofftanken. Installere vantene på begge sider av tanken, og stram deretter liksvøpet bolter til 5,1 fot-pounds.
11

Skyv tappen under fronten av setet i lås under bensintanken, da senker setet på rammen. Hold sidedekslene mot rammen, og skyv den nedre festeknastene inn i rammen montert maljer. Skru av sidedekselet boltene på plass, deretter trekk til boltene til 5,1 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111813.html

Previous:
Next:

motorsykler