Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik tilpasser Motorsykkel Paint Jobs

Tilpasse motorsykler maling jobb er et enkelt prosjekt som kan gjøres på et øyeblikk hvis du bruker dekaler , men for de som er interessert i å utvikle et tema eller design for motorsykkelen sin, kan det virke overveldende . Heldigvis inspirasjon kan finnes overalt hvis du vet hvor du skal lete . Instruksjoner
en

Finn inspirasjon ved å se gjennom bil og motorsykkel entusiast magasiner , fotografier online eller bare ditt daglige liv . Noen mennesker har brukt bilder av barna sine , Jesus på et kors, meksikansk stil Dia de los Muertos hodeskaller og de ​​aller vanligste pin striper, rive dråper og flammer som inspirasjon . En stor artist kan være i stand til å male realistiske bilder på motorsykkelen og den mindre størrelsen på kunst vil gjøre det billigere enn det ville være å gjøre på en bil hette .
2

Velg unike maling . Uber populære godteri maling med sine juvel tone farger og glans er ikke bare kule maling du kan kjøpe. Glow in the dark , skimrende , matte og selv spesialeffekter maling finnes for deg å velge fra .
3

Lag din egen maling farge og tekstur hvis du ikke finner en du liker. De fleste maling forsyne butikkene tilbyr denne tjenesten . Bruke verktøy som Pantone fargekoder guider eller en online fargehjulet for å finne unike nyanser som du liker . Fordelen med å ha det laget på bestilling er at du får velge om det vil være blank , matt , har glitrende flekker , være gjennomsiktig eller intens .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107381.html

Previous:
Next:

motorsykler