Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er en reversering Gearbox i en motorsykkel motor?

Mest lager motorsykler ikke gå i revers. Det er et alternativ for motorsykkel eiere som ofte støter på behovet for å gå i revers. En omvendt girkasse bygget inn i overføringen endrer gir telleren muliggjør den omvendte funksjon . Funksjon

omvendt girkasse skiller seg fra normale sendinger ved å spinne både hoved akslingen og mot akselen i klokkens retning når utstyret aktiveres ved girspaken . Dette fører til disken utstyr for å rotere med klokken , i sin tur sette motorsykkelen i revers .
Fordeler

Muligheten til å gå i revers fungerer som en sikkerhetsfunksjon ved å gi føreren mer kontroll over hvilken vei motorsykkelen går i tilfelle en nødsituasjon eller kollisjon. I tillegg ha muligheten til å snu er et spørsmål om bekvemmelighet . Reversere forbedrer generell manøvrerbarhet og gjør får ut av trange parkeringsplasser mye enklere.
Egenskaper

Noen produsenter tilbyr flere alternativer på baksiden girkasser for å sikre driver sikkerhet . Låsemekanismen kan legges til girene for å hindre uhell når du bytter tannhjul og mellom forover og bakover , noen omvendt girkasser allerede har denne funksjonen innebygd i.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107382.html

Previous:
Next:

motorsykler