Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få mer kraft ut av en 2001 Yamaha YZ125

En aksje Yamaha 125-kubikk motorsykkel er ganske rask når du får to-takts motor inn kraften band. Problemet med mindre to-takts sykler er mangel på iboende kraft når du akselererer ut av tregere hjørner. Mange ryttere og mekanikere kompensere ved å oppgradere ulike lager komponenter. Disse enkle modifikasjoner øke strømmen uten å ofre top-end hastigheter i mid-range tannhjul. Din kunnskap om grunnleggende bolt og skrueforbindelser kombinerer med et par tilbehørsdeler å få mer kraft ut av en 2001 Yamaha YZ125 motorsykkel. Du trenger:
Yamaha YZ125 service manual
Metric verktøy
Mikuni forgasser racing kit
luftfilterpatron
Octane booster
Aftermarket eksos og pakning
Show More Instruksjoner
forgasser og Fuel
en

Park motorsykkelen på støtten sin. Koble drivstoffslangen og gassvaieren fra forgasseren. Trekk lager 38-mm Mikuni forgasser av motorsykkelen og ta det til arbeidsbenken.
2

Ta av luftfilteret og kast filteret. Løsne drivstoffskålen fra bunnen av forgasseren og hell eventuelle gjenværende drivstoff til bensin kan.
3

Fjern aksjen hoveddysen fra undersiden av forgasseren og installere større jet fra den Mikuni forgasseren racing kit. Ta av forgasseren cap og ta aksjeavkastning våren og jet nål ut. Installere den nye jet nål og returfjær fra racing kit.
4

Monter forgasseren med den nye bollen pakning og cap pakning fra settet. Sett inn en ny luftfilterpatron i luften renere og feste luftfilter til forgasseren. Monter forgasseren på motoren og koble drivstoff linje og gassvaieren.
5

Legg en oktan booster som du blander en batch av totaktsbenzin. Pass på å ikke overdrive andelen eller du risikerer å brenne stempelet. Plan om å installere en ny filterpatron og legge oktan booster hver gang du løp. Hold reservedeler på hånden.
Eksos og Sprocket
6

Fjern aksjen eksosrøret og ta det med til en motorsykkel butikk. Få en ettermarkedet eksosrør som passer din motorsykkel og produserer mindre mottrykk og øke low-end makt.
7

Installer en ny eksos manifold pakning på motoren. Monter den nye eksosrøret på motorsykkelen og stram de mangfoldige nøtter sikkert. Husk å sjekker de mangfoldige nøtter neste gang motoren er varmet opp og kjølt ned helt.
8

Følg prosedyrene i din tjeneste for å fjerne bakhjulet. Plasser hjulet på arbeidsbenken din og ta aksjen 49-tann bakre tannhjul. Monter en 52-tann tannhjulet på hjulet for å legge low-end makt. Dette ofrer en grad av topphastighet som du kompensere ved å flytte opp tidligere i trange baner. Hopp over dette trinnet og fortsette med de lager tannhjulet for kurs med flere rette deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110945.html

Previous:
Next:

motorsykler