Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner tenningslåsen på en Harley

Harley - Davidson tenningsbrytere kontrollere batterispenningen kommer til starteren relébryter og de andre 12 volts systemer av sykkelen. Montert i en brakett på venstre side av sykkelen under bensintanken og mellom hodene , er bryteren som regel drevet med venstre hånd fra sittende stilling . Slå bryteren til " On" posisjon electrifies tenningskretsen og gjør det mulig for rytteren å deretter starte motoren fra styret montert startknappen . Du trenger
10 mm fastnøkkel
Skiftenøkkel ( halvmåne ) product: # 2 Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern batteridekselet stropp vingemutter for hånd. Ta av batteridekselet. Ta ut batteriet negative kabelen med en 10 mm fastnøkkel.
2

Fjern den store holderen mutteren fra baksiden av tenningslåsen brakett med halvmåne skiftenøkkel . Trekk bryteren ut av holderen og ned litt for å få tilgang til baksiden av tenningslåsen.
3

Fjern skruene som holder den lille ringen terminaler og ledninger på baksiden av bryteren . La terminalene og ledninger for å henge der, men sørge for at de ikke kommer i kontakt med hverandre selv om batteriet er frakoblet. Skru de små skruene tilbake til sine plasser på baksiden av bryteren for sikker oppbevaring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106656.html

Previous:
Next:

motorsykler