Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Test en Harley Coil på en 1990 Electra Glide Ultra Classic

De tenninger på Harley-Davidson motorsykler er enkle systemer med bare noen få komponenter. Dette gjelder spesielt for modeller som gjøres innen tiåret av 90-tallet, inkludert Electra Glide Ultra Classic. En av de tenningskomponentene, spolen, er vanligvis laget med to sett av metalltråd viklinger viklet rundt en jernkjerne. Testing en tennspolen utgangspunktet betyr å måle motstanden mellom de fire terminaler. To er i primære vindsiden og to er på sekundærsiden vindsiden. Du trenger
SAE skiftenøkkel satt
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motorsykkelen og la den avkjøles til touch.

2

Fjern tennpluggen ledningene fra coilen ved å trekke dem for hånd. Fjern de mindre, primære ledninger med en åpen fastnøkkel.
3

Mål motstanden mellom de to store terminalene på spolen med et ohmmeter. Måleren bør settes til å måle Rx1000. Det akseptable området for denne målingen er 5500 til 7500 ohm. Noe utenfor dette området indikerer en defekt coil.
4

Mål motstanden mellom de to mindre terminaler. Måleren bør settes til å måle motstand på Rx1 skala. Området for denne målingen er 0,5 til 0,7 ohm. Igjen, indikerer noe utenfor dette området en defekt coil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106841.html

Previous:
Next:

motorsykler