Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan dekode en VIN for en Harley-Davidson

Harley-Davidson er et amerikansk ikon. Omtrent alle kan identifisere en Harley-Davidson motorsykkel, om ikke av sin store størrelse og sikkert ved sin tordnende eksos notat. Mer populært i de siste to tiårene enn noen gang før, har de karakteristiske to-wheel road kryssere vært i produksjon siden 1903. I det tidsrommet, har Harley-Davidson motorsykler hadde minst tre typer kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN). Avhengig av æra av din Harley, kan du dekode Hog VIN å lære et vell av informasjon om sykkelen. Instruksjoner
en

Finn ut om din modellen ble laget før eller etter 1981. Før 1981, ville en Harley Davidson VIN være 9 siffer eller så. Etter 1980, bør Harley VIN nummer være 17 siffer. Harleys gjort i løpet av 1960 og tidligere kan ha VINs av 11 tegn eller mer, men aldri så mange som 17.. Den generelle sammenbrudd av 17-tegnet (post 1980) VIN er som følger: Tegn en gjennom tre identifisere motorsykkelen som en Harley Davidson modell (ex: 1 HD). Karakter 4 bestemmer sykkelens vektklasse (tungvekt, lett og sidevogn). Tegn 5 og 6: fastslå modellbetegnelse. Character 7 indikerer motortype. Karakter 8 betegner sykkelen innledning dato. Character 9: Sjekk siffer. Character 10 indikerer sykkelens byggeår. Character 11 forteller hva fabrikken Harley ble bygget i. Og tegn 12 gjennom 17 er ID-nummeret til den aktuelle motorsykkelen;. De er en numerisk betegnelse fortelle hva sykkel dette var i sekvensen kommer av samlebåndet
2

Ring en Harley-Davidson forhandler og gi den aktuelle personen din VIN. Giveren vil ha en oversikt over modellnummer i sine deler guide og bør være i stand til å fortelle deg nøyaktig modell og år av sykkelen basert på VIN. Dette er spesielt nyttig for eldre modeller, spesielt de fra 1960 og tidligere.
3

Gå til Motoverse nettside og skriv din VIN hvis du har en 17 sifret VIN. De har en dekoder system på nettet som automatisk vil bryte ned detaljene. Merk at det ikke forstår kortere VIN nummer.
4

Last ned Harley VIN dekoder fra Freewebs.com. Lagre filen på datamaskinen og dobbeltklikker på filen for å installere. Programmet vil bryte ned detaljene for Harley, som modell og motortype, år og sted for produksjon. Å vite hva VIN karakter sekvens betyr er en ting, men å bestemme detaljene for hver enkelt karakter er helt mer styrke. Dette nettstedet vil hjelpe deg å få de nøyaktige detaljene av din Harley-modellen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106848.html

Previous:
Next:

motorsykler