Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan hindrer jeg å skli på et Rear Motorsykkel Seat?

Bak motorsykkel seter er ofte glatt. Passasjerer som ikke klarer å hindre seg selv i å skli frem eller fra side til side kan utgjøre en fare for føreren på grunn av raske og uventede endringer i deres tyngdepunktet. I de fleste tilfeller motorsykkel sjåfører er i stand til å korrigere balanse problemer med sine egne metoder for kompensasjon. Slipping kan forebygges ved å sette små, sklisikker overflate til bakre motorsykkel seter eller ved å kjøpe et setetrekk for å sikre maksimalt grep for sikkerheten til både sjåfører og passasjerer. Du trenger
12-tommer til 24-tommers svart sklisikker tape
Saks
Vis flere instruksjoner
Fest Non-skli Tape
en Rear motorsykkel seter er vanligvis laget av strukturert lær eller vinyl.

Vask og tørk bak motorsykkelen sete grundig. Ved hjelp av lær-safe såpe, vaskemiddel eller spesialiserte rengjøringsmidler og en myk svamp vil sikre smuss og støv fanget i strukturert overflate fjernes. Hvis mulig, tørke bakre motorsykkel sete med et håndkle i solen og la lufttørke i 20 til 30 minutter.
To 6-tommers strimler av sklisikker tape er generelt effektive for å forebygge skli.

Skjær en 12-tommers stripe av sklisikker tape i to 6-tommers halvdelene til å lage to striper. Hvis du velger å bruke fire strimler av tape og lage et mønster som ligner pund symbol eller et kryss-luke, klippe fire like 6-tommers strimler. Hvis bakre motorsykkel sete er liten, kan du velge å bruke 4-tommers strimler i stedet.
Tre Non-skli tape strukturert overflate vil forhindre at passasjeren sklir.

Place din sklisikker tape (med papir bakside intakt) på motorsykkelens baksetet for å finne de mest strategiske plassering. Hvis mulig, få en passasjer sitte i baksetet å etablere den beste plasseringen for din sklisikker tape. Passasjerer som ofte skli under bremsing foretrekker kanskje sklisikker tape plasseres horisontalt på setet. Passasjerer som har problemer med å holde sin plass i svinger kan finne vertikale striper mer effektive. I noen tilfeller er sklisikker tape mest effektive når kryss-klekket.
4 Fjerne papir backing fra sklisikker tape eksponerer limet.

Fjern papiret backing fra en stripe av sklisikker tape ved å sakte trekke det ene hjørnet.
5 Noen motorsykkel seter er bare lett strukturert.

Fest det første stykket av sklisikker tape til baksetet av motorsykkelen ved å plassere slutten nærmest deg i sin forhåndsbestemt posisjon. Senk sklisikker tape, glatter den til setet nøye. Sørg for at det ikke er noen bobler eller rynker i kassetten.
Seks seks-tommers strimler av tape effektivt dekker de fleste vanlige bakre motorsykkel seter.

Fjern papiret backing fra andre 6-tommers stripe av sklisikker tape. Fest tape parallelt med stripe, som allerede er godt festet til bakre motorsykkel sete. Glatt noen bobler eller rynker fra båndet som du fest det til setet.
7

Gjenta prosessen med å fjerne papiret backing og nøye påsetting sklisikker tape til din motorsykkel sete hvis du har valgt å lage en krysset mønster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107444.html

Previous:
Next:

motorsykler