Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en egendefinert kart for en Power Commander

Motorsyklister søker stadig nye metoder for å utvide sin maskinens funksjonalitet. Ett alternativ for en nesten-øyeblikk ytelsesøkning er å installere en elektronisk bensininnsprøytning (EFI) kontroller, for eksempel Dynojet Power Commander. Disse EFI kontrollerne opererer utenfor av programmerbare fuel "kart", som justerer levering av drivstoff ved bestemte turtall for å maksimere motorsykkelens ytelse. Dynojet tilbyr et utvalg av forhåndsprogrammerte kart for de fleste motorsykler, men et tilpasset kart kan lages for din motorsykkel og eventuelle eksisterende modifikasjoner via en datamaskin. Selv om selve oppgaven er enkel, tuning maskinen for maksimal effekt er en tidkrevende oppgave. Du trenger
Motorsykkel
Strøm Commander EFI-kontrolleren
9 volts batteri og sele
USB-kabel
Laptop med USB-tilkobling og Power Commander installert
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Strøm Commander modulen. På de fleste motorsykler, vil Power Commander monteres under passasjersetet eller sidedeksel. Fjerne setet eller lokket. Koble en frisk 9-volts batteri til Power Commander batteri sele. Plugg selen inn i modulen. LED-displayet på modulen skal lyse. Koble den lille enden av USB-kabelen inn på Power Commander modul, koble den andre enden til den bærbare datamaskinen.
2

Start Strøm Commander tuning programvare på din bærbare PC. Vent til programvaren å koble til Power Commander og velg "Get Map" fra menyen på skjermen. Dette vil laste Power Commander er dagens drivstoffpriser kart innstillinger.
3

Juster drivstoff innstillinger. Kartet vil vises som et rutenett som indikerer turtall (Y-aksen) og gass stilling (X-aksen). Drivstoffinnstillingene er indikert i rutenettets celler og kan justeres ved å legge inn et tall fra 0 til 1000. Øke mengden av brennstoff levert til et bestemt turtallsområde ved å sette inn et positivt tall (0-1000). Skriv inn et negativt tall (-0 til -1000) for å redusere drivstoff levering. Juster drivstoff data som ønsket å forandre maskinens ytelse.
4

Klikk på "Lagre Kart Fil" og skriv inn et navn for den egendefinerte kart. Dette vil lagre en kopi av drivstoff kartet til datamaskinen for fremtidig modifikasjon. Klikk "Send Map" for å laste opp drivstoff kartet til Power Commander modulen.
5

Koble USB-kabelen fra Power Commander og fjern 9-volts batteri. Start motorsykkel og ta det for en prøvetur. Legg merke til turtall og gass stilling for noen merkbar motor lag eller flate flekker i akselerasjon. Koble Power Commander til din lap top og justere drivstoff kartet for å kompensere for disse flate flekker og test kjøre motorsykkelen igjen. Gjenta det til motorsykkelen utfører jevnt på alle turtall og throttle posisjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107028.html

Previous:
Next:

motorsykler