Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette Timing på en Honda XR75 Motorsykkel

Som Honda XR75 er stempelet stiger, nærmer øvre dødpunkt, komprimere luft /drivstoffblandingen, tenner tennplugg luft og drivstoff. Timing av tennplugg tenning er kritisk til motorytelse. For tidlig og forbrenning vil prøve å presse stempelet ned mens den på vei opp. For sent, og forbrenning vil ikke ha full effekt som stempelet vil være godt på vei ned igjen. Akkurat når tennpluggen antenner luft og drivstoff kalles tenning timing. Du trenger
Enkel test lys for statisk timing
Vis flere instruksjoner
en

Ta ut tennpluggen ut og sette sykkelen i nøytral.

2

Fjern dynamo dekselet. Dette er for det meste rundt dekselet, på venstre side, like over shifter. Trekket har "Honda" på den. Vær forsiktig så du ikke river pakningen.
3

Slå dynamoen rotoren mot klokken, ved hjelp av mutteren i midten, inntil kontakten breaker poeng er åpnet maksimalt. En cutout i rotoren vil tillate deg å se dem.
4

Sjekk gapet med en bladsøker. Det bør være 0,012 til 0,016 tommer (0,3 til 0,4 mm). Hvis gapet er greit, hopper du til trinn 8..
5

merke til en lirke område, ved punktene. Legg også merke til en skrue som holder poeng ned, og hindre dem fra å bli korrigert. Litt skru det, akkurat nok du kan justere gapet. Du trenger ikke å fjerne rotoren.
6

Roter en skrutrekker ene eller den andre for å åpne eller lukke poeng gapet som trengs før det er riktig.
7

Stram til skruen. Ikke bli overrasket om å stramme skruen endrer gap, det skjer ofte. I så fall må du løsne den, justere punktene og skru til skruen til du får sett skruen strammes med poeng gap riktig.
8

Merk den elektriske forbindelsen kommer fra dynamo, ut av foringsrøret og opp i rammen. Om åtte inches over casing, merke en kontakt. Her kobler rotorens elektriske tilkoblingen.
9

Koble til en av ledningene fra en test lys til motoren, for å jorde den. Koble den andre fører til den svarte og hvite ledningen du bare frakoblet.
10

Slå dynamoen rotoren mot klokken, ved hjelp av mutteren i midten, helt til "F" på rotoren linje med merket på motorpanseret. Dette merket ser ut som en "V." Det er på casing like over rotoren, og rett under der sylinderen mates med motorpanseret.
11

Observer poeng gap og testen lys. Rotoren har en cut out område som lar deg se punktene. Punktene bør være litt åpnet og lyset bør være nedtonet, men ikke ut. Hvis dette er tilfelle, hopper du til trinn 13..
12

Juster poeng gapet til de er litt åpnet og lyset dempes. Se trinn 5 til 7 for hvordan du gjør dette.
13

Kontroller poeng for overdreven slitasje. Se trinn 3 og 4 for hvordan du kontrollerer den maksimale gap. Hvis det nå er for mye, blir punktene for slitt, og du bør bytte dem.
14

Bytt dynamo dekselet med pakning og tennpluggen, og koble dynamoen elektriske kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110701.html

Previous:
Next:

motorsykler