Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sikre din Hjelm til motorsykkelen

Motorsykkel hjelmer er slitt for å beskytte hodet mot støt i en ulykke. Men mange ryttere ikke vet hva de skal gjøre med hjelmen når de tar en pause under en tur. Hvis du ikke ønsker å bære hjelm rundt med deg, må du finne et trygt sted å stash det - fortrinnsvis på sykkelen din. Ettermarkedet låser kan installeres på motorsykkelen for å holde hjelmen. Disse låsene tilbyr en praktisk og sikker måte å forlate din hjelm på motorsykkelen. Du trenger
Hjelm sikker sele eller lignende ettermarkedet produkt
Vis flere instruksjoner
en

Demonter låsen ved å låse den med tilhørende tasten og slipp den frie enden av kabelen. Fjern først hex bolten med unbrakonøkkel inkludert i pakken og skyv låse delen av. Separer bar end delen fra den midtre delen av låsen ved å skru av andre hex bolten med umbraconøkkel igjen.
2

Sett den innsatsen på styret med smilehull sin vender motsatt retning av låsekabel. Låsen er designet for å passe 7/8 tommer, 1 cm og 1 ¼ tommers styret. Den 7/8 tommer innsatsen og en tomme innsats kommer med pakken, mens en ¼ tommers styret ikke trenger et innstikk.
3

Match opp baren end delen og midten seksjon av låsen rundt motorsykkelens sykkelstyret. Hvis et innstikk ble brukt, være sikker på at det er mellom de to delene av låsen. Det er best å plassere låsen på midten av styret i mellom stigerørene.
4

Bolt på den andre hex bolt med umbraconøkkel for å fast feste bar end delen og den midtre delen av låsen rundt motorsykkelens styret.
5

Skyv låsing delen på enden av den midtre delen. Sjekk at låsen fungerer som den skal. Snu motorsykkel styret for å sikre låsen vil ikke forstyrre driften av motorsykkelen.
6

Sett den første hex bolten og skru det fast med umbraconøkkel for å sikre låsing delen med den midtre delen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108230.html

Previous:
Next:

motorsykler