Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Rear Cargo Carrier på en Honda 230L Motorsykkel

The Honda 230L er en asfaltert /skitt motorsykkel. Det er stylet som en dirt sykkel, men er designet for både asfaltert og off-road bruk. Feste en bakre cargo carrier er veldig enkelt å gjøre, siden 230L allerede kommer med en bakre hyllene. Lastbærerens enkelt kan feste til baksiden av hyllene. Avhengig av modellen av lagrings-transportør, festing det vil ta forskjellige former, men de grunnleggende prinsippene er de samme. Du trenger
Rope eller bånd
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Mål bak hyllene på 230L. Sykkelen leveres med en avtakbar hyllene fra fabrikken.
2

kjøpe en bakre lagring transportør fra en motorsykkel tilbehør butikken. Det finnes en rekke operatører å velge mellom. Sammenligne potensielle bærere med størrelsen målinger tatt fra 230L hyllene. Transportøren skal kunne lett plass på hyllene.
3

Monter lagring transportør på toppen av den bakre hyllene. Bind ned lagring carrier hjelp av tau eller elastiske bånd. Noen lagring operatører vil ha spesifikke instruksjonene for å feste lagring transportør. Knyt lagring bærer til bakre hyllene, som ser ut som en mini stige lagt flate. Tauene og slips feste til trinnene på hyllen.
4

Test sikkerheten til lagring transportør. Sørg for at den er festet skikkelig til hyllene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110528.html

Previous:
Next:

motorsykler