Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan gjøre en motorsykkel Sidecar Konvertering

En sidevogn er en fin måte å konvertere motorsykkelen til å operere på glatte veier , bærer mer bagasje eller holde den opp under en stopp. Dessverre bare noen få produsenter i disse dager faktisk produsere en motorsykkel /sidevogn kombinasjon . Heldigvis er det ikke så vanskelig å konvertere en motorsykkel til en sidecar rigg med noen lett oppnåelig deler . Du trenger
Sidecar
Sidecar hjelperamme
Wrench satt
Nivå
Vis flere instruksjoner
en

Fest fundamentene til dine spesifikke motorsykkel. Dette subramme er ikke en del av sidecar , men snarere en motorsykkel ramme forsterkning å la motorsykkelen for å tåle påkjenningene ved å operere med svært tung sidevogn . Med så mange forskjellige underrammer som motorsykkel varianter , vil fundamentene installasjon variere mellom modellene.
2

Fest Sidecar til HJELPERAMME sidevogn mount poeng. Det bør være to justerbare lavere mounts og to justerbare øvre stang mounts å lage en forbindelse i fire punkter .
3

Sitt på motorsykkel og sted nivå venstre til høyre over sidevogn . Juster sidevogn mount poeng før bilen er på nivå med dere som sitter på motorsykkelen .
4

Fjern motorsykkelen side stå som det ikke lenger er nødvendig. Side bil er montert på dette punktet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109171.html

Previous:
Next:

motorsykler