Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik gjenoppretter motorsykkel hjelmer

Gjenopprette den gamle motorsykkelen hjelm du elsker vil gi det tilbake noen skinn av sin fordums prakt. Selv om det kanskje ikke er mulig å fjerne alle urenheter, kan motorsykkel hjelmer lett bli pusset opp. Det er viktig å skifte ut hjelmen dersom den er bulkete, sprukket eller har store skader da dette kompromitterer de beskyttende evner av hjelm. Gjenopprette hjelm, hvis den bare har overfladisk skade, ved å vaske det, berøre opp riper og erstatte slitt visir, fôr og stropper. Du trenger
Replacement visir, fôr og stropper
neglelakkfjerner eller isopropanol
Mild oppvask såpe
Myke håndklær
Automotive touch-up maling
Små, runde maling børste
Rubbing compound
mikrofiberklut
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt produsenten av hjelmen for å bestille nye elementer (visir, fôr og stropper) som er passende for din hjelm. Bytt dem i henhold til produsentens instruksjoner.
2

Fjern eventuelle klistremerker med neglelakkfjerner eller isopropanol. Mette klistremerker og la alkohol for å suge inn, deretter gni dem av med et håndkle eller klut.
3

Vask hjelm med et håndkle fuktet med såpevann for å fjerne smuss og skitt . Bruk et mildt oppvaskmiddel. En hjelm rengjøring skum kan også brukes.
4

Touch opp riper med bilbransjen touch-up maling. Automotive retusjeringsverktøyene maling kommer i et bredt spekter av farger, og mer enn sannsynlig at du kan finne farger som passer de på hjelmen. Bruk en liten børste til å male over riper.
5

Polsk hjelmen med rubbing compound. Rubbing compound vil gi hjelmen en skinne, og vil bidra til å fylle og skjule riper. Buff hjelmen med rubbing compound med en mikrofiberklut arbeider overflaten i sirkulære bevegelser. Påfør lett til middels trykk og ikke over-polsk hjelmen, da dette kan føre til uklarhet på overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106717.html

Previous:
Next:

motorsykler