Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan spore Motorsykler etter VIN

The Vehicle Identification Number (VIN) er et unikt 17-sifret nummer som sporer informasjon om din motorsykkel modell, motor, årsmodell og andre variabler. VIN tallene er standardisert slik at hvert siffer har et bestemt formål, og du kan dekode disse tallene ved å bla gjennom et ID-nummer katalog eller sender nummeret til en online VIN dekoding nettstedet. Instruksjoner
en

Finn 17-sifret VIN nummer på et stempel på styrekrone av motorsykkelen og skrive det ned.
2

titt på de tre første tegnene i VIN nummer for å finne the World Produsent Identifier (WMI) koden. Dette nummeret vil fortelle deg regionen, produsent og produksjon delingen av motorsykkelen.
3

titt på den fjerde gjennom niende tegn i VIN nummer for å se Vehicle Descriptor Seksjon (VDS) til bestemme spesifikke egenskaper om bilen som kropp stil og motortype.
4

Bestem året ved å sjekke den tiende karakter. Nummer gjennom ni henviser til årene 1971-1979 eller 2001-2009, mens bokstavene A til Y (unntatt bokstavene I, O, Q og U) refererer til årene 1980-1999. 2010 er også A.
5

Finn forsamlingen anlegget for bilen ved å se på det 11. tegnet, og se på det 12. gjennom 17. tegn for å bestemme i hvilken rekkefølge dine spesifikke bilen kom ut av . produksjonslinje
6

Du kan dekode VIN online ved å bla gjennom koder på Vinguard: VIN Vehicle Identification Number Historie - Hvordan Les en VIN (koblet under Ressurser), eller skriv inn VIN-koden på CycleChex å kjapt finne ut historien til bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107854.html

Previous:
Next:

motorsykler