Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere ventilene på en 2007 Honda Shadow 750

Regelmessige ventil justeringene er en viktig del av å opprettholde din 2007 Honda Shadow 750. Over tid, er motorens innsug og eksos ventiler tvunget dypere inn i motoren, og skaper en bredere gap mellom ventilene og raketten våpen som styrer dem. Etter hvert som avstanden øker, ventilene begynner å åpne seg i stadig mindre mengder, noe som reduserer motorens evne til å skape kraft. På samme måte kan unormal slitasje eller indre skader oppstå, dersom ventilen gapet er for liten. Måle og justere Shadows ventiler er en tidkrevende oppgave som krever en grundig kjennskap til din motorsykkel komponenter. Du trenger
Hylsnyckel 10 |, 12 og 17 mm kontakter
4 og 5 mm Allen fastnøkkel
0.006 og 0.008-tommers følerblader
10 mm offset pipenøkkel
Flat skrutrekker
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern passasjersetet bolt, som ligger mellom setet og bakskjerm, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten . Løft passasjersetet ut av fender å avsløre rytterens sete braketten. Skru ut boltene fra braketten, ved hjelp av en pipenøkkel og en 12 mm stikkontakt. Løft rytterens sete unna motorsykkelens ramme.
2

Løsne skruene fra forsiden av speedometer forsamlingen bezel, som ligger på drivstofftanken, med en 4 mm unbrakonøkkel. Løft speedometer forsamlingen ut av drivstofftanken, og koble ledningene kontakten fra bunnen av speedometeret.
3

Vri bensinkranen spaken, som ligger under venstre side av drivstofftanken , til posisjonen. Fjern bolten fra bunnen av tanken, ved hjelp av en pipenøkkel, og en 10 mm tilslutning. Løft bensintanken ut av motorsykkelen. Trekk bensinslangen ut av drivstoff ventilutløpet med en tang.
4

Koble fra tennpluggen kablene fra venstre side av begge motoren sylindere. Fjern de øvre sylinder dekslene på begge motoren sylindere, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten.
5

Fjern runde generator dekselet fra venstre motor veivhusdekselet, etterfulgt av veivakselen og timing plugger, med en 4 mm unbrakonøkkel. Drei veivakselen mot klokken til "FT"-merket er på linje med hakk kutt i timingen plug-vinduet, ved hjelp av en pipenøkkel og en 17 mm-kontakten. Trykk ned de fremre sylinder vippearmer, som ligger på toppen av forsiden motorsylinderen. Drei veivakselen mot en hel omdreining, hvis de rocker armene ikke vil bevege seg litt når den trykkes.
6

Mål gapet mellom inntak ventil stammen og justeringsskrue, ved hjelp av en 0.006-tommers trådmåler. Innløpsventilen er en på baksiden av den fremre sylinder, som vender mot forgasseren. Måleren skal gli mellom ventilen og skruen med en liten luftmotstand.
7

Løsne justeringsskruen låsemutter, ved hjelp av en 10 mm offset fastnøkkel, hvis du ikke føler motstand eller hvis feeler måleren kan ikke settes inn mellom skruen og ventilen. Vri justeringsskruen med klokken for å minske gapet mellom ventilen og skruen, eller mot klokken for å øke gapet, med en flat skrutrekker. Kontroller innløpsventilen gap, som beskrevet ovenfor. Stram låsemutteren til 17 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel, da 0.006-tommers platelære glir mellom skruen og ventilen stammen med bare svak motstand.
8

Mål gapet mellom foran sylinder eksos ventil og justeringsskrue ved hjelp av en 0.008-tommers bladsøker. Løsne låsemutteren og vri justeringsskruen med en flat skrutrekker for å justere gap, hvis du ikke føler motstand eller hvis bladsøker ikke kan settes inn mellom skruen og ventilen. Kontroller eksos ventil gap. Stram låsemutteren til 17 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel, da 0.008-tommers platelære glir mellom skruen og ventilen stammen med bare svak motstand.
9

Drei veivakselen mot klokken til den "RT"-merket er på linje med hakket kutt i timingen vinduet, ved hjelp av en pipenøkkel og en 17 mm-kontakten. Mål og juster den bakre sylinder innsug og eksos ventil hull, etter metoden beskrevet ovenfor.
10

Sett de øvre sylinder deksler, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Stram Sylinderkåpen bolter til 7 fot-pounds, med en momentnøkkel. Tennpluggen ledninger til foran og bak tennplugger.
11

Sett opp midlertidige og veivaksel plugger, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Stram timing plugg til 7 fot-pounds og veivakselen plugg til 11 fot-pounds. Installere generator cover, med en 4 mm unbrakonøkkel.
12

Skyv bensintanken på hakene bygget inn i motorsykkelens ramme, i nærheten av styret. Skyv drivstoff slangen på drivstoff ventilutløpet. Skru drivstofftanken monteringsbolt inn i bunnen av tanken, ved hjelp av en pipenøkkel, og en 10 mm tilslutning. Trekk til bolten til 20 fot-pounds. Plugg ledningene pluggen i bunnen av speedometer, deretter bolt speedometer forsamlingen på plass, med en 4 mm unbrakonøkkel.
13

Bolt rytterens setet på motorsykkelens ramme, med en pipenøkkel og en 12 mm stikkontakt. Stram sete bolter til 20 fot-pounds. Skli foran passasjersetet i rytterens sete braketten, så bolt setet på bakskjermen, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Trekk til bolten til 9 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111491.html

Previous:
Next:

motorsykler