Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Wood Box I en lastebil seng

En tre boks i en lastebil seng kan plasseres bak førerhuset eller på sidene av lastebilen sengen. Å ha et vanntett lokk og sikre boksen hviler godt på gulvet av lasteplanet er nødvendig for en korrekt installasjon. Boksen skal være festet til lastebilen seng med L braketter for å hindre bevegelse inne i sengen. Den ene siden av braketten er festet til lasteplanet og den andre siden til tre boks. Rust-motstandsdyktig maskinvare bør brukes for alle festene. Du trenger
Drill med bits
Carriage bolter, muttere og skiver.
Wood skruer
L-formede braketter
Behandlet trelast
Utvendig maling eller lakk
Utvendig drivning
Vis flere instruksjoner
en

Place trelast under tre boksen for å tillate vekten av boksen for å hvile helt på lasteplanet. Hvis en del av boksen strekker seg ut og over toppen av sengen, beskytte toppen av lastebil seng med en seng liner.
2

Seal alle sprekker på innsiden og utsiden av boksen med høy kvalitet utvendig drivning. Male utsiden av esken med flere strøk med utvendig maling eller lakk.
3

Installer L braketter på hver side av boksen der det kontakter lastebil seng. Mest lastebil senger har en leppe rundt toppen av sengen. Bore hull gjennom denne leppe for å feste en side av de l parentes. Bruk vogn bolter, skiver og muttere for å feste braketten på plass. Bruk treskruer til å feste den andre siden av L braketten til tre boks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110351.html

Previous:
Next:

motorsykler